Mmm.. lekker temperatuurtje

Ik heb het geweten… Ik heb het één avond koud en de reactie’s kwamen gelijk los :)… hee jongens, ik ben kwart-indo.. ik kan niet zo snel wennen aan die temperatuurschommelingen.
Die 40 minuten van gisteren in Z1 was nou niet echt de training om warm te worden… vandaag ging het stukken beter. Een 2 uur duurloopje in diezelfde rustige Z1 (hartslag 130-140). En nee, ik had het niet koud..

De route van vanavond heb ik eerst even op map24.nl bekeken, want ik had weer trek in een nieuwe omgeving. Voor de bekende hier: Langs Avifauna, door het industriegebied naar het begin van de randweg (N11), Compierenkade langs de randweg, via de hefbrug langs het kanaal weer terug en via de golfvelden weer naar huis. Kortom: een rondje langs de ring van Alphen aan den Rijn. Het loopje ging goed en lekker.. ik heb het gevoel dat ik dit wel langer vol kan houden dan 2 uur. Ook de snelheid, afstand en hartslag waren beter dan de vorige duurloop.


sunset in Alphen
De ondergaande zon boven de weilanden van Alphen a/d Rijn

De komende week heb ik nog vakantie…. maar nog geen plannen.. het hangt allemaal van het weer af.. jullie lezen het wel.

De cijfertjes: 2:12 uur gelopen, 20,5 KM, gem. hartslag 138 (mag nog wel iets lager), 1657 Kcal, 9,4 KM/u

>