Op naar Zweden!

Nog maar net bekomen van mijn laatste avontuur, een gezellige duoloop met TheRunningGirl, die het ook nog eens nodig vond om de ongecensureerde versie van het verhaal op haar blog te zetten, ga ik mij morgen opmaken voor mijn volgende avontuur.

Vrijdag vlieg ik met een groep hardlopers met ProRun.nl naar Zweden. Bij de hoofdstad Stockholm ligt het eiland Lidingo. Op dit natuur eiland wordt elk jaar de Lindigöloppet gehouden, hét hardloopevenement in Zweden, sterkter nog, van heel Scandinavië. Als hardlopende ‘Noordeling’ moet je ooit een keer in je leven de Lidingoloppet gelopen hebben, waarvan de 30KM het koningsnummer is!

De start van de Lidingöloppet

Dat ga ik dan ook doen. Zaterdag zal ik heerlijk ontspannen de 30KM cross gaan doen en vooral genieten van alles. Ben nog nooit in Zweden geweest, of in een ander Scandinavisch land dus dat wordt één groot feest. Zondag heb ik de dag vrij om Stockholm te gaan verkennen en maandag vliegen we met ons groepje weer terug.

Natuurlijk zal ik uitgebreid verslag doen na terugkomst maar op mijn twitterpagina zal ik regelmatig wat berichtjes vanuit Zweden plaatsen. Tot snel!! Adjö!

>