Zwembad, Das Boot, Rondje Z2

Allereerst wil ik iedereen bedanken voor zijn/haar reactie op de eerste verjaardag van mijn weblog! Er zijn heel veel leuke reacties binnengekomen en op aantal daarvan heb ik nog even persoonlijk antwoord gegeven.. zie hier

Voorlopig heb ik weer meer dan genoeg motivatie om door te gaan met mijn weblog!

Gistermiddag heb ik een nieuw zwembad(je) bij Intertoys gehaald. Het was de laatste en het kleinste model. “Oh, dat is niet erg, nee trapje hoef ik niet en chloortabletten ook niet.. als het wat vuil is pomp ik het er wel uit en doe er wel even nieuw water in…”

Vol goede moed ging de tuinslag erin en bijna vier (!) uur later was hij vol.. bijna 2,5 kub. meter water. Het trapje en de chloortabletten toch maar gehaald vandaag. Mocht je in de buurt van Alphen a/d Rijn zijn… kom gerust bij mij in het zwembad:


Lekker afkoelen
een diameter van 244 cm dus groot genoeg voor een bloggerspoolparty

geweldige film

Gisteravond heb ik eindelijk een film gezien die echt al jaren om mijn “movies to watch” lijstje staat. Ik ben er lekker voor gaan zitten en heb ademloos “Das Boot” gezien. Wat een geweldige film. Super camerawerk, geweldige acteerprestaties en één en al spanning. Aanrader dus… niet voor niets als meesterwerk bekroond.

Vanavond lag ik met nog maar één oog open op de bank het RTL4 nieuws te kijken en had echt een puf meer om te lopen… gelukkig kon ik mij daar overeen zetten en heb 61 minuten in Z2 (hartslag 143-153) gelopen. Daarna nog 6 versnellingen waarbij een vent met een bierbuik en ik schat een BMI van 40 mij het zeer originele “ze hebben ‘m al hoor!” toeriep…. Verzin alsjeblieft iets anders of hou gewoon je #@$#@$

Data: Rondje Ter Aar – Alphen: 1:01, 10,8 KM, 152 BPM, 886 Kcal, 10,7 KM/u

Morgen weer wat nieuws uit de RTP sponsorhoek!

>