Even geen updates

….haha, pakkende titel he? Ja, even geen updates.. nou ja, even geen updates geweest deze week. Mijn laatste update is alweer van dinsdag en normaal gesproken probeer ik wel om de dag een verhaaltje te maken maar het komt er gewoon even niet van.
Het opzetten van mijn nieuwe weblog kost heel veel tijd. Het is zeker geen gemakkelijke opgave om van het ene weblog (Nucleus) naar het andere (WordPress) over te gaan maar langzaam komt de vorm erin. Verder is het deze week zakelijk en privé erg druk geweest met leuke maar ook nare berichten. Het beloofd ook weer een druk weekendje te worden en zondagavond zal ik vast wel weer genoeg hebben om over te schrijven.

De teller naar de Apeldoorn marathon loopt ondertussen lekker door. Nog minder dan een maandje en dat zal ik mijn eerste marathon van 2010 gaan lopen. Het ziet er naar uit het weer een leuke bloggers/tweeps happening gaat worden die we volgende week zondag even generaal gaan repeteren met de MWM parcoursverkenning, die overigens door de organisatie van de Midwinter niet onopgemerkt is gebleken.

Nog even een klein berichtje aan de deelnemers aan de Apeldoorn training van volgende week: Om onze gids Raoul te bedanken voor zijn organisatie van de loop en de verkleedruimte vraag ik jullie om een ROPArun lot van zijn team te kopen. Twee mag ook, drie ook goed.. etc.

Ik zal mijn lotenboekjes meenemen naar Schoorl… dan weet de rest dat gelijk ook 🙂

Fijn weekend allemaal en wie weet tot ziens!

>