Roparun Akie: Tref & Co Biertap wedstrijd


Roparun-minnend Nederland , verenigt u zich op zaterdag 27 februari in “In Den Berkenbrom” in Rotterdam-Overschie! Het grote Biertap-spektakel zal losbarsten om 20.00 uur en we tappen door tot 02.00 uur. De opbrengst van de bierveiling zal in zijn geheel ten bate komen aan de Roparun. Al andere plannen? Maakt niet uit, neem je toch gewoon al je vrienden mee!”

Voor de 3e keer werken In Den Berkebrom en Tref&Co graag samen aan HET benefietfeest voor de Stichting Roparun. Een gezelschap van zeer charmante dames zal in diverse rondes strijden wie de mooiste biertjes kan tappen. Op deze overheerlijke, vers getapte biertjes kan geboden worden. NEEM JE SPAARVARKEN DUS MEE!

Hou je van een biertje? Kom dan zaterdag naar Rotterdam Overschie!

Achtergrondinformatie

De opbrengsten van deze muzikale avond gaan naar de Stichting Roparun. Het zeer sprekende motto van deze stichting – Trachten leven toe te voegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven – spreekt voor zich. Stichting Roparun organiseert voor het 19e jaar met pinksteren een hardloopestafette van Parijs naar Rotterdam. Alle deelnemende teams zamelen geld in en de stichting steunt hiermee projecten die het leven van terminale kankerpatiënten verlichten. De gesteunde doelen zijn divers; van hoofdhuidkoelers die helpen te herstellen van een chemokuur tot vakantiewoningen waar het hele gezin zich even terug kan trekken uit de dagelijkse zorgen.

Overige informatie

Locatie: In Den Berkebrom Overschiese Dorpstraat 46 Rotterdam
Datum: Zaterdag 27 februari 2010
Tijd: 20.00 uur – 02.00 uur
Website: www.trefco.hyves.nl / www.trefenco.nl

>