100 x Marathon Master Mo

Soms krijgen bijzondere prestaties van bloggende hardlopers een speciale vermelding op dit blog. Zoals de eerste sub 3:00 uur marathon van Mark, de bloedhete Uruzgan Marathon van Martine of de drievoudige marathonzege van Claudia. Vandaag wordt een man in het zonnetje gezet die een absolute superprestatie gaat leveren:


Marathon Master Mo, 100 x 42,2KM
Marathon Master Mo, 100 x 42,195KM

A.s. zondag, tijdens de Midwintermarathon van Apeldoorn zal Mo, “onze” Marathon Master zijn 100e (!!) marathon gaan lopen. Mo, de bekende blogger in zijn Corus outfit schrijft op zijn blog:

“Ik ben Mo en 55 jaar jong en hardlopen is al jaren mijn passie. Mijn doelstelling is om voor mijn zestigste jaar 100 marathons gelopen te hebben! Ongeveer 5 jaar geleden is het idee ontstaan om deze 100 marathons te halen en tot dan aan toe had ik 19 marathons gelopen. Om de 2 weken loop ik een marathon en de hoop is gevestigd om eind 2008 op 91 marathons uit te komen.


Mo in Actie
Mo in actie tijdens zijn 94e marathon in Amsterdam 2008

Mo liep zijn eerste marathon in Rotterdam (1993) en nu, bijna 16 jaar later zal hij zijn 100e marathon gaan volbrengen. Helaas kan ik er niet bij zijn om Mo aan te moedigen maar ik wens hem een geweldig evenement. Geniet van je 100e Marathon Mo! Je bent met recht een Marathon Master!!

Ben je zondag in de buurt van Apeldoorn ga dan zeker even kijken of laat een reactie achter op Mo’s weblog

De trainingen voor mijn volgende marathon en de Roparun gaan volgens schema. Afgelopen donderdag een leuke loop met 5 van onze 8 weRUNtogether.nl lopers…


Van onze 8 lopers waren Esther, Frits, Richard, Ronald van Beelen en ik gisteravond vertrokken voor een gezamelijke loop door Leiden. Grappig om met een groepje met onze fluoriserende jasjes/vestjes een training te doen. Het tempo was lekker en iedereen kon het goed bijhouden.

Onder het lopen werden de laatste nieuwtjes doorgenomen van ons Roparun team. Er staan een hoop leuke evenementen op het programma waar ik zeker, zodra alles rond is, bericht over zal doen op mijn blog. Zondag komt ons hele team bijeen in Amsterdam. Geweldig om alle weRUNtogether’s weer bij elkaar te zien. ROPARUN, we hebben er zin in!

Wil je de strijd van ons team tegen kanker steunen? Dat kan heel eenvoudig met een SMS’je. SMS ‘RUN AAN’ naar 5757 waardoor je per maand 1,50 euro aan dit goede doel doneert (met ‘RUN UIT’ stop je dit weer)Lekkere training door Leiden van 58min,
11,1KM, gemid.tempo 5:14min/km

>