Thaise massage

huh? Die massage later… eerst het begin van deze dag..
Zij die mij kennen weten dat ik geen ochtendmens ben.. uitgaande van een schaal van 0 tot 10, [0] totaal geen zin om op te staan tot [10] Hieperdiep het is weer ochtend, was hedenochtend mijn score: -23 !

bluhhh.. Kinderen vakantie, Miranda werkt op dinsdag en vrijdag, dus alleen papa moest aan de slag… Michelle en Wouter wilde mij thuis houden maar toen ik vertelde dat ik moest werken om centjes te verdienen om met hen naar pretparken te gaan werd ik bijna het huis uit geduwd… fijn he? Bij JVC is de bezetting door vakantie en ziekte een heel stuk minder dan normaal en verliep de dag erg rommelig… en wat doe je na zo’n bluuhhh dag? juist, lekker lopen:

mmm... lekker

60 minuten ontspannen in Z2 (HF 148) met een gangetje van 10,7 KM/u een rondje om het meer in het mooie Alphen. Na afloop 5 x versnelling over 80 meter en de training van vandaag zat er weer op, alles weer goed voor 930 Kcal. Thuis lekker onder de douche gesprongen met de nieuwe shower gel van Axe, Thai Massage, heerlijk met zeezout. Op de flacon lees ik:

De relaxende AXE Thai Massage met Tijgergrasolie en Balinees Zeezout masseert de spanning uit je lijf en maakt je weer klaar voor actie! Voor de beste resultaten, laat iemand je een handje helpen. Of twee….

Nou, kom maar op!

>