Slopend…

Vandaag een slopende dag… erg druk bij JVC en ook thuis de nodige klusjes.

WC klus

Het waterreservoir (ook wel bekend als stortbak) van het benedentoilet was al lange tijd niet lekker. Liep door, vulde niet snel genoeg en weigerde regelmatig dienst. Toen ik er vanavond even naar keek deed hij het weer erg goed.. zo goed dat hij niet meer vanzelf stopte met het vullen met water… eh… gelukkig is de Gamma tot 21:00 uur open. Nieuwe stortbak gehaald en gemonteerd.. nu heb ik veel verstand van electronica en computer maar sanitair??.. niet echt.. kraantje monteren, slangetje.. eh.. past niet.. terug naar de Gamma, ander slangetje, eh.. als ik het pijpje uit de muur eens verander.. hee, eerste slangetje pas wel… waterkraan aan.. oeps lekkage.. duhh.. ringetje vergeten… krrrr.. blijf met overhemd achter spijkertje hangen..

Duur klusje.. stortbak voor E 45,- en een overhemd voor bijna het dubbele.. ja.. wie klust er nou in zijn overhemd??

tempo

Afijn.. daarna, om 21:00 uur, nog even lopen… en Rob had een killing programma voor mij: 12 x 1:30 minuut in Z4 (wat zegt u??) Z4, hartslag 169-179… dat is wel heel snel… met een dribbelpauze van 2:30 minuut tussen de intervallen… Rob moet vast en zeker mijn schema met die van Ronnie verward hebben..

Nou ja, de intervaltraining was zwaarder dan een duurloop 2:30 uur.
Data: 9,9 KM, 55 minuten, 600 Kcal, intervallen in 15,4 KM/u gemiddeld

p.s. Door alle drukte loop weer eens achter met het lezen van jullie blog maar probeer dat snel in te halen
Ik zal nog wel even reageren op jullie commentaar op de diverse posten.


32:

Na Inga van gisteren ook maar even een poging om de liefhebbers van mannelijk schoon tevreden te stellen (sorry, Hans V.):

Ook 32 32

>