Geheugenbug opgelost

Weet je nog, de geheugenbug in de Forerunner 305, waarbij het niet mogelijk om alle geschiedenis te wissen tot één maand terug?

Het heeft even geduurd maar dat probleem is opgelost. Met de laatste software versie 2.80 kun je nu zonder problemen je geschiedenis wissen


Software 2.80
De laatste firmware voor de Forerunner 305

In de vorige versie, 2.70 zat ook nog een andere bug: bij het instellen wat van je in de datavelden wilt zien liep de Garmin helemaal vast als je de Nederlandse taal gebruikt. Met deze 2.80 is ook die bug opgelost. Verder is er ook een update voor de GPS chipset, type G. Ik heb nog niet het verschil gemerkt maar voor mijn gevoel was de Garmin, bij het opstarten, sneller in contact met zijn satellietvriendjes.

Het updaten doe je eenvoudig via de Webupdater

Ook voor TrainingCenter is een update beschikbaar, versie 3.3.2
Een voordeel in deze versie is dat je eindelijk nu ook één training kan exporteren naar .tcx om ‘m daarna in te lezen in Triptracker (TTSM)


Export 1 naar tcx
Slechts één training exporteren nu ook mogelijk

Verder heb ik nog niet echt veel voordelen aan deze nieuwe versie kunnen ontdekken… Voor de betere analyse, gebruik gewoon SportTracks!

p.s. ik heb niet gekeken of de GPS versie is veranderd. Kan iemand met de 2.60 of 2.70 versie even zijn GPS versie checken? Menu/settings/general/about Forerunner

>