Op tijd thuis…. en meer!

Hardloper Hans schreef vanavond dat hij als een natte krant liep.. ken het gevoel.. volgens mij hing het in de lucht deze avond… ook bij mij ging het niet echt lekker.

Het uurtje lopen in Z1-2 met daarin 8 x 1 minuut Zg+ (zeg maar 5KM tempo) ging nou niet echt lekker. Rechterknie en kuitspieren wilde niet echt. Gelukkig was het lekker loop weer en kon ik de laatste twee intervallen toch nog redelijk afwerken. Op weg naar huis werd het snel donker, nee, niet van de avondschemer maar een flinke onweersbui. Net toen ik thuis kwam brak het weerspektakel los…. 11.54KM, 1:02 uur gelopen en een ongelooflijke max snelheid 🙂


dat is snel
Klik <%popup(20070531-speed1.jpg|574|150|hier)%> voor een vergroting.

Vandaag kreeg ik een mailtje van Esther uit Kathmandu, ze schreef, over haar deelname aan de Everest Marathon:

Hé Ronald,

Top of the world

weer terug in Kathmandu. Wat een belevenis die marathon. Ik heb er uiteindelijk(na een aantal keer te zijn fout gelopen…kan allemaal hier) 9 uur en 58 minuten over gedaan!! Wat een slijtageslag, niet alleen de marathon vooral ook de trek naar het basiskamp toe. De marathon heb ik gelopen op 1 gelletje en 1 snickers… Ik vertel je er alles over als ik weer terug ben. Nu eerst even bijkomen in Kathmandu. Ik kan geen rijst meer zien!

Ze heeft het blijkbaar zwaar gehad.. begrijpelijk om zo’n hoogte en dan een afdaling waar je eigenlijk niet eens kunt wandelen.. laat staan hardlopen.. Goed reis terug Esther, topprestatie kanjer en graag tot snel!

Als laatste is leuk om te melden dat ik, als gadgetman nu wel het über-gadget in huis heb…


sinds vanmiddag heb ik een nieuwe mobiele telefoon.. nou ja, telefoon, een smartphone noemt men ze.. Eigenlijk is het een computer.. you name it en het zit erop:
bluetooth, wlan, infrarood, mp3, radio, video, foto/videocamera met 5 megapixels, GPS, navigatie, agenda, enz. enz. enz. o ja, je kunt er ook mee bellen..

Voorlopig heb ik weer iets om uit te dokteren want zelfs voor een ervaren gebruiker heeft de nieuwe Nokia N95 wel heel veel mogelijkheden… en.. waar dan ook ter wereld kan ik mijn weblog direct bijwerken, foto’s uploaden, jullie blogs lezen, etc. etc. etc… Misschien moet ik maar eens een sabbatical gaan nemen.. ik kom chronisch tijd te kort.


Nokia N95
Zooooo mooi, de Nokia N95

>