TT-Run moviestars

Op 12 augustus schreef ik al over de TT-Run in Assen, een heel bijzonder hardloop evement op het TT Circuit! Afgelopen 1e Paasdag was de eerste editie van deze wedstrijd over de plek waar normaal veel rubber wordt verbrand. 24 april 2011, opnieuw op 1e Paasdag wordt de 2e editie gehouden en dan nog veel groter georganiseerd.

Om dit evenement wat meer aandacht te geven heeft de organisatie bedacht een pakkende en spannende commercial op te nemen. Het script kun je hier lezen. Frank van de TT-Run organisatie heeft om nog steeds voor mij onduidelijke reden mij de mannelijke hoofdrol gegeven en begin september werd ook die van de vrouwelijke hoofdrol bekend… en dinsdagavond was het zover:

Ellen in gesprek met cameraman Jurien

Ellen en ik mochten aan de bak in onze eerste ‘filmrol’. Cameraman/regisseur Jurien van Sense AV producties begeleide ons door alle scènes heen… Ellen en ik hebben helemaal geen acteerervaring maar we hadden wel gelijk een goede klik. Ellen is geen hardloopster maar dat was ook niet echt noodzakelijk. Ze is wel erg sportief en aan haar uitstraling kon ik niet tippen 🙂 Om 18:30 uur begonnen we aan de opnames waarbij elke scène uit het draaiboek wel een aantal keer werd opgenomen. Naar mate het donkerder werd, werd het verhaal ook spannender. De ‘bewaking’ was immers aanwezig om de twee hardlopers van het circuit af te houden!

De bewaking scheurt de tunnel onder het circuit door

De laatste opnames worden gemaakt op het circuit zelf. Het is niet te beschrijven hoe het voelt om als hardloper op een plek te staan waar je normaal nooit kan of moet lopen… en dan kun je op 1e paasdag zelfs drie ronden van 4,5KM hierop maken! Zet deze datum dus zeker in je agenda!

Op het TT Ciruit - machtig gevoel!

De commercial zal binnenkort on line komen op www.tt-run.nl maar ik zal het tzt ook op mijn blog vermelden.
Ik ben heel benieuwd, iedereen bij de TT-Run organisatie en speciaal Ellen en Jurien, bedankt voor deze leuke dag!!!


Nu is het even rustig op mijn blog: zaterdag wordt de Zeeland Marathon ofwel de kustmarathon gelopen. In deze zwaarste marathon van Nederland heb ik een belangrijke haasklus: Marco Voorthuis, de man achter voorthuisracing.web-log.nl gaat in Zeeland zijn eerste marathon lopen! We zijn te herkennen aan onze kanariegele shirtjes (Marco in live strong en ik in een ProRun.nl shirt). Dus zie je zaterdag Tweety en zijn broertje kom even naar ons toe of beter, loop lekker mee!

Ik wens iedereen een super en succesvolle Kustmarathon toe!!

update: En zo is ie geworden!>