Nog echt geen weer voor een tight

De één na laatste showdag.. vanaf volgende week weer normale weken en dus een normaal schema. Vandaag zou ik weer vanaf JVC naar huis lopen maar omdat ik even was vergeten dat ik morgenochtend niet kan meerijden ben ik op tijd naar huis in de auto gestapt.

Toen ik om 20:15 u in Alphen aan kwam en richting de Albert Schweitzerbrug reed ging deze net voor mijn neus open… ach.. heb er maar een half uur @$%@#$ gestaan!! De jaarlijkse optocht van versierde boten ging weer door de Rijn.. erg fijn.. mijn kids stonden aan de andere kant van het water op papa te wachten die voor de verandering eens op tijd thuis zou zijn.. ja.. dus niet.. jammer joh!

te warm!

Uiteindelijk kwam het hele gezin weer compleet thuis aan.. kids naar bed, ik nog even kletsen met Miranda en toen was het alweer 21:30 u en had ik niet zo veel zin meer in lopen. Ben toch maar naar boven gegaan en heb mijn even omgekleed en mijn runningtight aangedaan want het wordt nu toch wel kouder.. ja fout.. het was nog 14 graden.. veel te warm voor een tight… Dat heeft ook geresulteerd in een kort loopje.. 6,6 KM, ja je leest het goed.. ik vond het te warm om door te rennen daarbij, het ging gewoon niet lekker… 31:44 min was mijn tijd.. en da’s niet snel genoeg voor zo’n kort stukje..

Ik ga maar lekker naar bedje..donderdag of vrijdag weer een verhaaltje.. en uh… voorlopig gaat die tight weer de kast in!

weltrusten!

>