Te koop: Polar S625x = verkocht
bijna 3000KM

Na bijna 2 jaar trouwe dienst en 2961KM ga ik afscheid nemen van mijn fijne Polar vriendje. Lief en leed hebben we samen gedeeld. Mijn blessure-tijd begin 2006, de vele wedstrijden en natuurlijk de New York Marathon

Ik wil graag de lezers van mijn weblog als eerste de gelegenheid te geven om mijn Polar over te nemen omdat ik graag wil dat een serieuze loper deze uitgebreide hartloopcomputer gaat gebruiken. De Polar S625x verkeerd in uitstekende staat. Ik heb onlangs de batterij in het horloge laten vervangen. Verder heb ik vandaag een nieuwe borstband gekocht en is ook de batterij in de hartslagsensor vervangen.De 625 kit
Dit is de aanbieding. Klik <%popup(20070503-625kit.jpg|505|800|hier )%> voor een grote foto

De echte kenner weet dat de S625x een zeer, zeer uitgebreide hartloopcomputer is. Ik heb een complete categorie op mijn weblog over deze Polar en daarop kun je alles over dit stukje techniek lezen. Klik daarvoor hier, en dan vooral de posting van 9 januari 2006 of zie de Polar website.

De S625x komt in de orginele verpakking met software, NL handleiding en extra o-ringen voor de footpot. Verder doe ik er ook een USB infra-rood ontvanger bij (Windows 98 en XP) om gemakkelijk alle data over te halen naar je computer.


Ir ontvanger
De IR ontvanger om alle data te im- en exporteren

Gezien de compleetheid van deze kit, nieuwe borstband, nieuwe batterij en extra IR ontvanger doe ik deze Polar weg voor 200 euro. Nee, geen onderhandelingen, vaste prijs.

Heb je interesse, mail mij even via mijn profielpagina.

Update 4-4-2007: de Polar is zojuist verkocht. Geert, of liever gezegd, Tania, veel plezier ermee.

>