De beloning voor het blogwerk

Webloggen… ik vind het erg leuk maar het kost wel heel veel tijd.. Niet alleen het bijhouden van mijn eigen blog maar ook het lezen van de vele hardloopweblogs.. In mijn RSS Reader staan er inmiddels 40.. het zijn er te veel om op elke blog te reageren maar ik probeer toch regelmatig wat reactie’s te geven.

Met de bezoekersaantallen op mijn weblog gaat het goed. Het is leuk om te zien dat het bezoekersaantal elke maand groeit.. en in januari ben ik over de 1000 unieke bezoekers heengegaan, een stijging van 61% tov vorige maand!

Meer dan 1000 unieke bezoekers

10 dagen geleden kreeg ik wat (automatische) mailtjes van mijn webhostingservice dat ik meer dan 80% van mijn maandelijkse bandbreedte had gebruikt. Bij overschrijding van 1GB dataverkeer zou mijn site uit de lucht gaan en dat kon ik natuurlijk niet gebruiken zo vlak voor de webloggersloop.
Ik wist immers al dat de foto’s die ik zou gaan plaatsen meer bandbreedte zou opslokken dan de normale berichten. Nu heb ik voor ¤ 0,75 p/maand 1 GB meer bandbreedte (ja ja, wat een bedrag he?)… dus laat maar komen die extra bezoekers..

Een aantal bijzonderheden van januari 2006
:

Zhonghuá Rénmín Gònghéguó

* De drukste dag: maandag 30 januari: 173 bezoekers
(Ook dankzij Hans, ik was bij hem sporter van de week)
* Gemiddeld aantal bezoekers/dag: 108, een stijging van 50%
* Nr 1 link naar mijn weblog: afstandsfreaks.blogspot.com
(bedankt Koen)
* Nr 6 in de Top 25 bezoekende landen: China (Ja, ik snap het ook niet)
* Top 4 zoekwoorden in Google: Hardloop – Polar – Hardlopen – Intervaltraining

Allemaal weer bedankt!!
For the Chinese: Toa Chie , Xie Xie , M Goi , Gum Xia

>