Nieuwjaarsloopje / Bloggersmeeting
Bubbels.... dit jaar had ik echt een lekkere champagne.. en dat voor iemand die niet van champoepel houdt

Zo.. de oliebollen, appelflappen en een paar glazen champagne zitten weer achter de kiezen.. tijd om mijn nieuwe schoenen te proberen en mijn enkel te testen.
Een kort loopje: de wijk uit, richting Woubrugge en via de rand van Alphen weer terug naar huis: 6,4KM in rustig tempo. De schoenen lopen lekker.. ik moet er nog een klein beetje aan wennen dat deze een maatje groter zijn dan mijn vorige Nike’s maar dat is denk ik geen probleem. Mijn oude Nike’s waren eigenlijk iets te klein.. ik heb nog steeds twee blauwe nagels.. het waren er drie, opgelopen na de 1/2 marathon van Leiden.

Mijn enkel voelt een stuk beter maar de pijn is nog niet weg… nog niet te veel belasten dus. Ik heb wel een goed gevoel over mijn blessure.. ik ga er vanuit dat ik over een week weer lekker ouderwets kan hardlopen.

Wat betreft die laatste pijntjes: morgen maar even met Sandra bellen of ze nog een plekje heeft op haar massagetafel.

data: 6,4KM, 34:46min, 11 km/u, 150bmp, 516 Kcal

Nog even iets: Hardloper Hans heeft het leuke idee om 29 januari zoveel mogelijk hardloopbloggers mee te laten lopen in Doorn – Driebergen (vlakbij Utrecht). Dus voor alle webloggers: lees hier alles over de Meet, Greet and Run

Ik had zelf op die dag de Kenwoodrun in Uithoorn gepland maar ik kan deze bloggers-samenzijn toch eigenlijk niet voorbij laten gaat… Ik ben erbij!

Voor de Belgen: het is even een stukje rijden maar wel heel leuk natuurlijk.. volgende keer een loopje in jullie land!

>