Lopen tussen de buien door

bluhh.. ik ben aan vakantie toe!!… gelukkig is het maandag zover, ik hoef even niet aan JVC te denken en ook niet al die commerciele collega’s te vervangen waarvan er zoveel tegelijk op vakantie zijn gegaan. Na morgen mag ik twee weken lekker doen waar ik zin in heb… en hoe kun je je vakantie beter beginnen met een tripje naar België? We hebben oppas geregeld dus ook Miranda gaat mee om alle webloggers aan te moedigen.

raindorps keep falling on my head

Toen ik vandaag thuis kwam was Alphen a/d Rijn getroffen door een enorme wolkbreuk. Dat was wel te zien aan het parkeerterreintje naast mijn huis waar de putten de overvloed van hemelwater niet maar aankonden. Gelukkig was de regen inmiddels gestopt en ik kon ook mijn loopje van vanavond droog afhandelen. 40 minuten Z1-2, daarna 10 minuten Z3 en afsluitend 5 versnellingen. De 40 minuten in rustig tempo (10 km/u) gingen richting en door het golfveld van Alphen. Een stuk van het golfterrein was nieuw voor mij…. en daar kom ik ook niet meer.. het terrein was geen doorgaande route en welk pad ik ook nam, ik kwam elke keer weer uit bij een bunker of een green… en om nou over het gras en door de rough te gaan op zoek naar een uitgang vond ik niet zo’n best idee. Het werd een soort van doolhofloop opzoek naar de in- annex uitgang.

Het 10 minuten stukje in Z3 ging lekker in 13,1 KM/u en ook versnellingen gingen zonder problemen… maar dan nog wel op mijn oude vertrouwde Nike’s. Eenmaal thuis, na een uurtje, begon het weer stevig te regenen maar gelukkig is het dak boven mijn computerzolder waterdicht..

oh.. ja, vakantie.. we hebben geen plannen hoor.. gewoon dagjes weg met de kids.. jullie lezen het allemaal wel op het bekende weblog!

>