Bloggers treffen in Schoorl

Het wordt weer een druk weekend volgende week. Schoorl zit alweer helemaal vol tijdens de jaarlijkse Groet uit Schoorl run.


Schoorl run

De volop aanwezig Nederlandse én Belgische top kan opgelucht adem halen… de Blogtoppers Ronnie & Janna zijn jammer genoeg dit jaar niet van de partij maar onze eigen Hardloper is ook zeer rap en wordt, naar ik aanneem, de snelste weblogger.

Veel bloggers zoeken, de avond voorafgaand aan de run, hun (spirituele) toevlucht in het Doopsgezind Broederschapshuis. Ik stel voor dat, voor wie er zin in heeft, we ‘s avonds de tactiek en andere triviale punten, zoals de hoofdsponsering van Corus en wat Rinus daar mee te maken heeft, gaan bespreken in een kroeg/cafe onder het genot van een sapje.


borrelen
HonkyTonk aan de Klimduin

Wie eerst even wil eten kan dat doen in Restaurant de Viersprong, Laanweg 1 of in de TonkyTonk aan de voet van de klimduin. Ik stel voor dat we borrelen in HonkyTonk, zo vanaf 20:30 uur.
Zondag na de run gaan we nog even smikkelen in Grand Cafe Het Klimduin, Duinvoetweg 10, zoals Petra al gemeld heeft.

Ik weet nog niet helemaal zeker of ik ook in Schoorl zal gaan eten maar ben zaterdagavond “for sure” in de HonkyTonk te vinden.. wie doet er mee?

Update: 2/2/08: De Broederschapshuis slapers kunnen gebruik maken van een warme maaltijd in het huis… scheelt je weer een restaurant bezoek en kun je al eerder naar HonkyTonk

>