Handige Harry, of Harriët gevraagd

Even een kort berichtje. Vanavond ben ik met mijn weblog aan het rommelen geweest. Ik heb een testblog waar ik lekker in kan freubelen. Ik twijfel over de breedte van mijn blog. Zelf heb ik het idee dan de huidige breedte van 708 pixels te smal is en ik wil naar 1024 pixels zoals op mijn testblog.

Eigenlijk is de vraag nu aan jullie:
Vinden jullie deze breedte goed of heb je liever een breder blog en dus ook grotere foto’s zoals op mijn testblog.Verder zoek ik een handige Harry, of Harriët die mijn kopfoto zou willen aanpassen. Voor dit blog is de kopfoto 704 x 172 pixels, voor het testblog: 1010 x 300 pixels.


20090910-handigeharry.jpg

De spreuk van Fred Lebow wil ik er graag in hebben en foto’s zijn genoeg te vinden in mijn Flick-album. Wie is er creatief? (ik niet namelijk)

update 11/9:
Ik moet even mijn oproep toelichten want er komen wat vragen over mijn creativiteit: Ik ben wel handig met computers en computerprogramma’s maar niet zo met PaintShopPro en al helemaal niet met Photoshop. Ok, bovenstaande kopfoto heb ik dan wel zelf gemaakt maar je wil niet weten hoe lang ik daar mee bezig ben geweest. Er zit vast een handige ontwerper tussen de lezers 🙂

>