Interval 7 x 1000
Niet al te best zicht

Vanavond een pittige intervaltraining in slecht zicht:

Op het programma staat: warming up; daarna 7 x 1000 meter met tussen de intervallen in 3 minuten rustig dribbelen en cool-down. De temperatuur was 2 graden en boven Alphen aan den Rijn hing een behoorlijke mist. Mijn route liep langs water en op sommige plekken was het zicht minder dan 150 meter.

Ik vertrok richting Woubrugge en ging door door dit kleine dorpje over een weg die ik nog niet eerder had gelopen. Aan het einde van deze weg moest ik rechts af richting Langeraar (nog zo’n gat boven Alphen) om vanaf daar weer terug te gaan naar huis…

maar die weg rechts af was brrrr….heel donker, gehuld in dichte mist en voor mij totaal onbekend.. ja, kende hem van www.map24.nl maar nu, in deze weersomstandigheden toch niet echt een fijn pad om te lopen. Dus rechtsomkeer en terug langs het water en met een omweg naar huis… ook donker maar in iedergeval een bekende weg.

Polar Coded Wearlink

De 7 x 1 KM waren best pittig maar ik heb lekker gelopen… ondanks de mist. De cijfertjes: 10,8 KM; trainingtijd: 57:43 min, 11,3 KM/u gemiddeld, aantal Kcal.. geen idee.. mijn borstband gaf geen hartslag door..

De batterij heb ik nog geen twee maanden vervangen maar ik heb het idee dat de contacten nogal snel opdrogen op mijn huid omdat ik redelijk veel kleding aan heb. Heeft iemand nog een tip voor haperende borstbanden?

>