Krukken, halve marathon en een dagje weg

Middernacht alweer… veel te laat om nog te bloggen maar ja, dat is het lot van een avondrunner.

Vanavond nog na 21:00 uur vertrokken voor een duurloop van 21,2KM. Toch is er nog wel het één en ander te melden maar dat moet even wachten tot morgenavond. In dat bericht onder andere:

-Wat gebeurt er als je naar de Ikea gaat om ideeën op te doen voor een keuken maar je zonder keuken thuiskomt?
-Waarom loopt Michelle na een bezoek aan diezelfde Ikea op krukken?
-Wat zie je allemaal om je heen tijdens een duurloop die 21,2KM lang is?
-Waar vertrekt de fam. Meijer heen dinsdagavond?

++ UPDATE 2 juni ++


Michelle met pootje
Michelle met haar zielige pootje

Hieronder het verhaal:

Bij Ikea in Haarlem (mooie zaak, veel beter bereikbaar dan Delft en parkeren is geen probleem) gingen we ideeën opdoen voor een nieuwe keuken.

In plaats daarvan vertrokken we met 4 eethoekstoelen, twee fauteuils en een 3 zits bank. Allemaal in de “gewaagde” kleur: wit… en dat met twee kids en een poes… als dat maar goed gaat. Nee, nog geen foto’s. Alles wordt donderdag bezorgd

Toen Miranda de kids uit de ballenbak ging ophalen kwam ze alleen met Wouter terug. “Michelle zit even bij de EHBO” was haar antwoord. De bewaking wilde al een ambulance bellen want Michelle kon na een val niet meer haar voet staan. Met een icepack en een beertje mochten wij haar weer meenemen.

‘s avonds had ze nog steeds veel pijn en na een bezoek aan de huisartsenpost en het ziekenhuis voor een foto konden we kiezen: Gips of drukverband. Het was niet gebroken maar flink gekneusd (klinkt bekend).


Moviepark
Wat doe je als je kids een dagje vrij zijn?

Aangezien we morgenavond richting MoviePark Germany vertrekken is er toch maar gekozen voor een drukverband.

We overnachten in een hotel in Schermbeck, vlak bij Bottrop en woensdag zetten we Michelle wel in een karretje. Ze wil natuurlijk hoe dan ook naar het park… en dat doen we dan maar ook 😉


Molens in de avond
De windturbines van Alphen a/d Rijn

De loop van gisteravond was lekker maar ook lekker laat. Om 21:05 vertrok ik voor een duurloop van twee uur. Lekker lopen terwijl de zon onderging en de zwanen met hun kuikens rond zwemmen in de vijvers. Tegen 22:30 werd al al flink donker maar zo ‘s avonds hardlopen vind ik geweldig.

2:08 uur later was ik weer thuis, 21,21KM verder. Gemiddeld tempo: 6:03min/km, 9,9KM/u en hartslag 139bpm. 1751 Kcal.

Volgend bericht donderdagavond en vrijdag een bloglees avond. Wiedersehen!>