Hilversum: knippen en zooltjes
Hilversum

Aan het einde van de middag heb ik mij bij JVC even omgekleed en ben ik weer vertrokken richting Hilversum. Op de A12 bij De Meern kwam ik in de file terecht en op zo’n moment ben ik dan weer blij dat ik op mijn normale huis-werk route (bijna) nooit in de file sta…

Ik had om 20:15 een afspraak in het Looplab van Lafoot met Ad, de orthopedisch schoentechnicus maar was al om 19:00 uur op de plaats van bestemming. Ik wilde nog even bij een kapper naar binnenstappen want tja, morgen JVC feestje en voor zaterdag heb ik natuurlijk wel een hardloopkapsel nodig… mijn haar was echt te lang.. kan niet denken met zo veel haar…

Nu ben ik totaal niet bekend in Hilversum en waar vind je een kapsalon? Nou ja, op goed geluk maar ergens een straat ingelopen en ja hoor… daar was er één, een klein zaakje maar het zag er wel gezellig uit. Binnen stond een leuke kapster die met de een klant in de weer was. “Eh.. ik heb geen afspraak maar kan ik nu bij je terecht?” vroeg ik haar.. en gelukkig het was geen probleem. Ik raakte aan de praat met Jose (de kapster) en het ging al snel over van alles… ik liet het woord hardloop-weblog vallen en gelijk was ze nog enthousiaster.. ze bleek zelf ook een blogger te zijn.. haha.. we raakte niet uitgepraat… ben je nieuwsgierig naar haar weblog kijk dan maar eens op goldylocks.web-log.nl.

Footprint

Met mijn nieuwe snelle kapsel liep ik weer terug richting Lafoot. Ondanks ik nog steeds te vroeg was voor mijn afspraak maakte Ad al snel een afdruk van mijn voeten. Mijn zooltjes krijg ik volgende week per post thuis gestuurd en mijn loopcoach Rob zal mijn schema aanpassen zodra ik de zooltjes ga gebruiken om geleidelijk aan het gevoel te wennen.

Feestje!

Morgenavond even geen bericht.. ik ben aan het feesten in Fort. St. Gertrudis in Geertruidenberg… nee, ik zal mij gedragen want zaterdag moet ik Petra veilig heen een weer naar België rijden. Als ik er allemaal nog aan toekom hoop ik zaterdagavond laat een compleet verslag over de Weblogloop in Harelbeke te plaatsen… tot dan!

O ja.. het is natuurlijk wel een 12KM wedstrijdje zaterdag… Het wordt geen rustig loopje en ik wil toch eens kijken of ik weer eens lekker door kan rennen.. een eindtijd durf ik niet te voorspellen maar ik hoop een eindtijd ergens tussen de 1:00 en 1:05… wie durft te gokken?

>