Komkommertijd

De vakanties in deze regio beginnen volgende week maar nu al is het komkommertijd. Bij JVC is het rustig, veel collega’s van diverse commerciële afdelingen gaan lekker ontspannen maar ik moet nog even wachten en krijg het daardoor nog behoorlijk druk de komende weken. Op 8-8 vertrekken de Meijertjes richting de vakantiebestemming maar daarover later meer.


Komkommer, recht of krom
Morgen hopelijk weer wat zinnig nieuws

Voor nu is het lekker lopen en een beetje de Weblog Challenge in de gaten houden (zie halverwege de rechterbalk). De nr. 1 en 2 zijn eigenlijk niet meer in te halen, zeker niet als je bedenkt dat die meiden in augustus, tijdens de TransRockies Run in één week meer lopen dan de gemiddelde runner in een maand. Ik ben allang blij als ik in de top 5 kan blijven… Wel moet ik de volgende keer beter opletten als ik naar buiten ga want vanavond heb ik 0,07 KM te weinig gelopen om Nike runner Cem in te halen… ja, ik zou nog even naar buiten kunnen gaan maar dat gaat mij net iets te ver. Het rondje was een ontspannen Zg- loop (op gevoel) van 1 uur en 11,5KM.

Bij thuiskomst was er geen sportdrank meer (woensdag is boodschappendag) en heb ik mijn eigen sportdrankje gemaakt. Men neme een flink glas, vult deze voor de helft met sinaasappelsap en voor de helft met water, nou ja, in mijn geval met Spa Blauw (ben een Spa Reine junkie). Heerlijk en goedkoop.

Tot zover deze totaal nutteloze informatie… tot morgen!

p.s. Wow, ik zie net dat Alwin Martine heeft ingehaald… kom op, naar buiten Martine 🙂

>