Alles OK !! / Super Serge ?
Pijntjes weg

Voordat ik mijn verhaaltje begin, allemaal heel erg bedankt voor jullie reactie op mijn blog van gisteren. Het doet mij goed te lezen dat jullie allemaal zo met mij meeleven..

Dat heeft waarschijnlijk ook gewerkt want ik voel niets meer.. dat wil zeggen, geen pijn meer in mijn enkel.
Het was inderdaad een gewone ‘verrekking’. Op jullie advies las ik nog een dagje extra rust in. Morgenavond ga ik weer lekker lopen. Thanks!!Run against Cancer
Elke dag een marathon – Run against Cancer

Iedereen kent inmiddels wel Richard Bottram, die elke dag een marathon loopt en op die manier geld binnenhaalt voor onderzoek en directe ondersteuning van mensen met kanker. Een nobel doel maar het lijkt mij een ongelooflijke aanslag op je lichaam. Kun je wel 365 marathon in één jaar lopen?


Serge Girard
Het kan altijd nog extremer

Als je dit al ongelooflijk vindt, kijk dan eens op de site van Serge Girard. Deze Fransman loopt elke dag zo’n 75 KM. Op dit moment loopt hij van Parijs naar Tokyo en heeft in 264 dagen 19097 KM afgelegd. Over 12 hoopt hij op zijn eindbestemming aan te komen.

Serge heeft al meerdere continenten doorkruist, zoals de USA, Australië en Zuid Amerika. Gezien de resultaten van Serge zou Richard zijn monsterloop moeten kunnen volbrengen…

39

39:

Ik zou natuurlijk de klassieker The 39 steps van John Buchan of de verfilming van Afred Hitchcock uit 1935 kunnen nemen.. maar ik vind dit plaatje leuker:

>