Duuuuuurloop

Zojuist weer terug van de wekelijkse duurloop… en een duurloop is het geworden. Toen ik om 20:17 vertrok, wat eigenlijk al te laat is gezien de tijdsduur van deze loop, merkte ik al dat het tempo niet al te hoog lag, zo tussen de 10,5 en 11,5 km/u. Ik maakte mij daar niet al te druk om, uiteindelijk is het een duurloop en geen tempo loop.

Weer de gebruikelijk route richting Woubrugge en Hoogmade maar bij de A4 niet het fietspad op wat parallel aan de snelweg ligt op omdat dat wel een heel donker stuk is. Nu ben ik niet bang voor een donker pad maar met de schemer liep ik al de weg te zoeken… laat staan als ik daar moet gaan lopen in het donker… nee, dan maar de A4 over en door Leiderdorp zelf terug. Goed verlicht maar minder fijne straten (klinkers) maar dat is dan weer gelijk een goede training voor de straten van New York. Die schijnen namelijk vreselijk te zijn qua onderhoud… tip van Rene, bezoeker van deze weblog.


De stierenburg over bij Leiderdorp en weer terug naar Alphen. Na 1:22 uur ging het echt niet langer…nee, niet het lopen maar de druk op mijn blaas… ik probeer plasstops te vermijden maar nu moest ik toch echt even 30 seconden tijd inleveren voor deze sanitaire stop. Daarna weer met frisse moed gestart maar het toch al niet te hoge tempo ging echt niet omhoog.. voor mijn gevoel zelfs omlaag. Na 2:15:32 kwam ik weer bij mijn huisje aan. Niet eens echt een overdreven lange afstand: 23,9 KM met een gemiddelde snelheid van 10,6 KM/u. Mijn gemiddelde hartslag lag op 153 bpm en dat is dan weer netjes voor een duurloop. Oh.. nog een een kleine overpeinzing: Minimaal drie slakken hebben hedenavond het loodje gelegd nadat zij op brute wijze zijn vermorzeld door een linker of rechter Nike, maat 43.
Sorry jongens… kruip dan eens @#$#@ door!

>