Webloggers-steunpunt in Utrecht

Met alle showdrukte en fietstrainingen hou ik niet zo veel tijd over om te bloggen… daarom nu even een berichtje in telegramstijl:

Zaterdag was ik met Wouter, in het kader van de papa-mama dag in Madurodam. De kleine man vond het geweldig en rende continue het park rond, met name achter de treinen aan. Het nieuwe traject van de HSL ligt ook in het kleine stadje en de hoge snelheidslijn rijdt daar net zo frequent als op de echte HSL…. niet dus!


Wouter op de Erasmusbrug
Wouter op de Erasmusbrug… de mini-uitvoering

Vanavond is er ook nog gefietst. Ik was nog redelijk op tijd thuis en om 21:10 vertrok ik voor een ritje van een uur naar de home-town van Sarah, Bodegraven om via de andere kant van de Oude Rijn weer terug te gaan. De afgelopen drie fietsritjes (vrijdag, zondag en vanavond) zijn goed voor 84KM, 3u37m, gemid. snelheid 24,3 KM/u en bijna 3000 Kcal.. zou blijf ik toch nog een beetje in shape…

Morgen heb ik een afspraak bij de Fysio. Eens kijken hoe het nu met mijn enkel is. Daarstraks heb ik voorzichtig 300 meter hardgelopen… het voelt goed… oefff… gelukkig… ik ga vrijdagavond een stukje van een paar kilometer proberen..

en dan nu: Utrecht!!! In Utrecht sta ik, met hopelijk nog meer bloggers (in ieder geval Gert en JeeWee) en andere enthousiastelingen op ongeveer 22KM, vlak bij een brug over de Leidsche Rijn. Zo kan ik makkelijk naar de overkant lopen als iedereen voorbij is en zal dan weer op ongeveer 35KM staan…. het punt is in ieder geval niet te missen, dit bord zal ik proberen vast te maken aan een paal of anders op de grond omhoog zetten….


Steunpunt
Het steunpunt voor alle bloggers tijdens de Marathon van Utrecht

Ik heb als marathon-deelnemers staan, in geheel willekeurige volgorde: Roadrat Patrick, Petra Schoon, NYCM Aad, Rinus Running, The Runningman Pieter, Run to Dream Martine, Running Hans, Frank Mélotte , Richard van der Klis, “Turbo” Ronnie en Koen van Steenkiste…. (alle links in mijn rechterkolom)… wie mis ik nu nog?

>