Praatjesmaker

Gistermiddag is Michelle op een screentest geweest voor het NCRV programma “Praatjesmakers”.

Praatjesmakers

In praatjesmakers worden kinderen van 4 tot 8 jaar door Jochem van Gelder ‘geïnterviewd’ over allerelei onderwerpen wat vaak erg komische praatjes van de kids opleverd.

Michelle, praatjesmaker

Uw webmaster heeft dan volgens anderen een vlotte babbel, Michelle Meijer (6 jaar) is wellicht nog rapper van tong. Al gelijk bij binnenkomst van het, overigens erg mooie AVRO/ KRO/NCRV gebouw in Hilversum had ze al gelijk het hoogste woord. Bij de screening van 10 minuten mogen de ouders niet aanwezig zijn en worden er opnames gemaakt.

Michelle werd samen met een ander meisje geïnterviewd en vertelde later dat één van de vragen aan hen was wat ze later wilden worden. Michelle zangeres en het andere meisje een prinses. Hoe je prinses moest worden wist zij niet, maar Michelle kon dat wel uitleggen: Je hebt als eerste een tiara en een roze kamer nodig en veel roze kleding. Daarna ga je op zoek naar een mooi kasteel waar je allerlei “koninklijke taken” moest leren… o ja, en een prins vinden was ook wel makkelijk…. lekker bijdehandje

Over 6 weken weten we of ze terug mag komen… meer hierover later op dit weblog.

44

44:

Lekker eten in Berlijn, er schijnt daar ook een leuke marathon te zijn…

p.s. morgen eindelijk weer hardlopen. De verkoudheid is zo goed als over..

>