Duurloopje met Gatorade

Als voorbereiding op de duurloop van 2 uur morgen vandaag een uurtje in Z1 tempo.


De natuur rond Alphen
De weilanden aan de noordrand van Alphen

Een rondje langs de weilanden van Alphen, Woubrugge en Rijnsaterwoude. Het was heerlijk zonning, eigenlijk iets te warm om te lopen. Normaal gesproken neem ik tijdens een uurtje lopen geen drinken mee maar dat leek mij nu, gezien de warmte, niet zo verstandig. Met twee kleine flesjes gevuld met Gatorate ging ik op pad.

Gatorade

Gatorate, de officiele drank tijdens de New York City Marathon. Vorige week, op Papendal was er zelfs nog een kleine discussie welke kleur er werd uitgedeeld in de straten van NYC. Het schijnt de gele te zijn… nou ja, ik zie het wel.. ben niet zo kieskeurig.. alhoewel, ik had laatst de Extran Energy in de smaak Cranberry… en dat is geen aanrader: echt veel te zoet!

Langs de weilanden zaten er diverse koeien uit te rusten en keken mij echt zo aan: “wat loopt daar voor gek, doe ff normaal”. Na het loopje nog 4 versnellingen en dat was wel weer genoeg voor vandaag. Ondanks dat ik een half uur lang tegenwind had en mijn hartslag voor mijn gevoel te veel over de 140 ging (trainingzone was 130-140) viel het nog mee.

Data: 10,3 KM, Duur: 1:06 u, Gem. snelheid 9,4 KM/u, Gem. hartslag: 140

Morgen weer meer.

35:

leuk huisje in Manhattan?

35 Park Avenue, Murray Hill, Manhattan, New York City
Er staan nog wat appartementen in dit complex vrij..
prijsje weten? klik hier

>