Wel of geen sex…

Runner’s World hoofdredacteur Olivier Heimel geeft op YouTube zijn mening over de al oude vraag… Wel of geen sex voor de wedstrijd.. ik wist even niet of ik nou dit bericht in de categorie “Voorbeschouwingen” of in “Medisch & voeding” moet zetten.. ik heb toch maar voor de laatste gekozen… het is toch een soort van Medisch?Verder nog even dit: er zijn wat ‘klachten’ binnengekomen over mijn anti-spam controle. Ik ben gisteravond bezig geweest om een nieuwe ‘plug-in’ hier voor te installeren maar echt een goede oplossing heb ik nog niet gevonden. De controle is echt noodzakelijk want zonder die ‘human-test’ krijg ik, achter de schermen, heel veel spam binnen. Mocht je de woorden niet kunnen lezen, druk dan op de ‘refresh’ knop (de twee pijltjes) – Wordt vervolgt –

ps: achter mijn huidige spam-controle, Re-Captcha, zit wel een ‘diepe gedachte’. Door het intikken van de soms moeilijke woorden help je met digitaliseren van oude boeken. Meer info over je goede daad? kijk even hier… nog even volhouden dus..

update: 16:30 uur: de Re-Captcha heb ik even uitgezet… eens kijken hoeveel spam er nu komt…

update: 23:25 uur: ik heb een nieuwe anti spam test: wat vinden jullie hiervan? Zet de plaatjes verticaal. Met dank aan Raymond voor de hulp!

>