Live verslag Roparun 2009

Ik ben er helemaal klaar voor! De krat (voor in het busje wat meerijdt) en de sporttas voor in het basiskamp zijn ingepakt. Morgenochtend verzamelen de weRUNtogether.nl teamleden om 11:00 uur op het parkeerterrein van JVC en daarna, richting PARIJS!

Vanochtend nog even de laatste loopvoorbereiding en met wie kan ik dat nou beter doen met mijn hardloopmaatje en runner van team 238, RTZN. Op de planning stond 45 minuten loslopen maar het is een uur geworden en ik weet nou niet of je 12,2KM/u gemiddeld “loslopen” kunt noemen maar het ging wel lekker zo samen. Claudia liet mij de omgeving van Nieuw-Vennep en Hoofddorp zien en eindelijk liep ik eens een keer het rondje Toolenburgerplas, waar zij, maar ook de blogsters Yolanda en Angeline regelmatig hun trainingen doen.

Onder het lopen namen we nog even de laatste details door voor de Roparun en vinkten even in gedachten onze “niet vergeten mee te nemen” lijstjes af. Een lekkere loop, flink warm maar dat gaan we dit weekend ook nog genoeg meemaken. Na de run werd het tijd elkaar goede reis te wensen en in Parijs gaan we elkaar, maar ook de andere bloggers even opzoeken. Klik <%popup(20090529-rondjeToolenburgerplas.jpg|723|597|hier)%> voor de route.

Dit is voorlopig mijn laatste weblogpost… maar als speciale service vind je hieronder twee twitterboxen van weRUNtogether.nl De bovenste is van mij (team 1), daaronder die van Richard (team 2) en als laatste de Roparun Twitterfontein met alle twitterberichten met het woord Roparun erin. Team 1 en 2 zullen regelmatig berichten (tweets) doorsturen naar deze blokken met ook een link naar foto’s die via de mobiel worden geupload.

Al mijn mobiele foto’s kun je zien op mijn Mobypicture pagina of gewoon via mijn Flickr Album

Natuurlijk zijn alle teams te volgen via Roparunlive.nl

Ik wens alle deelnemers aan de Roparun 2009 heel veel succes en onwijs veel plezier!! Op naar Parijs en tot in ROTTERDAM!

Druk op je F5 toets of klik op de RunningRonald.nl balk bovenin om deze pagina te verversen en klik hier voor meer gegevens over de verwachte doorkomsttijden van team 236

>