Blogtips

Even een kort bericht, vanavond heb ik nog andere blogwerkzaamheden…
Daarstraks nog wel gelopen, een uurtje in Z1 en Z2… het gaat wel steeds beter maar langer dan een uur vind mijn enkel nog niet leuk… maandag fysiobezoek maar daarover later meer.. nu nog even twee blogtips:

Het onderstaande “hardloop”filmpje, iets wat Marathon-doe mij maar een Toyota -Geert geweldig zal vinden, is een tip van mijn collega Marc. Hij is een trouw RR.nl lezer en is nu zelf ook aan het bloggen geslagen… niet over hardlopen maar over muziek. Bezoek eens Marcus Music Madness – Alternative Music and more.
Zeker een aanrader voor de hardlopende muziekliefhebbers zoals Danniëlle, Rick, Hardloper Hans, Rencapy en FredHardlopen…. pas op voor verleidingen..

De tweede tip is een Bas’ loopblog richting New York. Bas is de zoon van mijn veel te vroeg overleden collega Cock. Cock leefde altijd zeer mee met mijn hardloopverrichtingen en ik vind het daarom geweldig dat zijn zoon nu zelf de hardloopschoenen heeft aangetrokken, traint voor “The world’s most exciting Marathon” en dat ook nog met anderen deelt op zijn blog.

Marc en Bas, veel succes met jullie blog!

>