Roparunrunners

Vanavond was de eerste bijeenkomst van de weRUNtogether.nl lopers. 19:00 uur verzamelen bij Frits in Oegstgeest maar omdat ik nog wat tijd over had eerst even naar de hardloopwinkel van Leiden. Gezellig bijgepraat met Marcel die ook de Amsterdam marathon heeft gelopen maar helaas bij 23KM moest uitstappen. “Ik stond nog naar je te schreeuwen” zei hij.. sorry Marcel.. zal de volgende keer beter opletten.

Mijn benzinetank was bijna leeg en het Tinq tankstation in Leiden wilde wel mijn pasje accepteren maar gaf geen benzine… ook het twee tankstel weigerde dienst.. da’s lekker dan!! 5 minuten te laat kwam ik aan in Oegstgeest. Esther, Frits, Richard en Rob stonden al helemaal klaar! Niet veel later liepen we gezellig zo met 5 van de 8 lopers door de straten en polders van Oegstgeest en Voorhout. Lekker tempo, ongeveer 4:45min/km en lekker kletsen over, natuurlijk, hardlopen. Na 45 minuten waren we weer op de plek waar we van start gingen. Een heerlijke loop, moeten we zeker vaker doen!


Roparunrunners
5 van onze 8 lopers, met de klok mee:
Richard, Esther, Rob, RR en Frits

Na het lopen waren we compleet want Nathalie, Ronald en Wouter konden niet meelopen maar waren wel bij het eerste lopersoverleg. De doelstellingen van de runners werden bepaald. Hoe snel gaan we, (ja we willen een mooie plek in het eindklassement), wat zijn de tempo’s van de runners individueel, hoe lang lopen we, welke trainingen doen we gezamenlijk en hoe worden de teams ingedeeld… allemaal leuke vraagstukken. Regelmatig lagen we in een deuk van het lachen en ondanks dat ik de enige buitenstaander ben (alle andere runners zijn van Loopgroep Oegstgeest) voel ik mij thuis in het team!

De voorlopige indeling aan de hand van de verwachte looptempo’s: Team 1: Esther, Frits, Ronald en Wouter (onze turbo). Team 2: Nathalie, Rob, Richard en RunningRonald. De Roparun? We hebber er zin in!! Binnenkort plannen we een datum dat we met z’n achten kunnen lopen.

Route van vanavond…


Rondje Oegstgeest
De loopomgeving van vanavond

>