Utregse Meidenloop en andere reclame

Utregse Meidenloop

Reclame? Nu ook al spam op RunningRonald.nl … tja, ik beloof al een tijdje aan Fred, goede vriend van mij, dat ik reclame zou maken voor zijn webwinkel maar ook voor Jacques, Runnersworld Dreamteamer 2006… maar eerst even dit, want hé: dit is een hardloopweblog:

Marc, toch één van mijn favoriete collega’s, tip mij regelmatig over allerlei hardloopzaken die mogelijk leuk zijn voor op mijn blog. Master Marc had vandaag weer een hele mooie:

1e Utregse Meidenloop

Voor het eerst in Utrecht wordt speciaal voor alle Meiden tussen de 13 en 80 jaar een Meidenloop georganiseerd. Op zaterdag 26 juni 2010 om 18:00 zal onder de Dom in hartje stad van Utrecht het 1e startschot worden gelost voor de 1e Utregse Meidenloop. Het (hard)loopparkoers van 5 km ‘loopt’ door de Utregse binnenstad langs de binnensingels naar de finish bij Jaarbeurs Utrecht. Bij Jaarbeurs Utrecht is een opvang, ontvangst met vermaak en kun je je verkleden. Op het Meiden-terras, met muziek en entertainment, is het mogelijk na te genieten met een pasta van de vermoeiende, maar ook ontspannende en leuke loop.

Met een team van maximaal 5 meiden (vriendinnen, vrouwelijke familieleden, collega’s,…) is het mogelijk mee te doen aan de “Meidenteam-Loop”. Een groot gedeelte van dit team-inschrijfgeld gaat naar het goede doel het ‘Helen Dowling Instituut’.

Beleef een sportieve, gezellige zomeravond samen met je vriendinnen!

Gerard Peek
(Organisator Utregse Meidenloop)

Toch maar eens kijken of ik weer Wouter’s megafoon mag lenen die dag! En meiden, loop mee!!!

Dan….

Fred beheert twee webwinkels: www.asign4u.nl en www.email4u.nl

Bij deze shops kun je leuke, bijzondere en nostalgische reclameborden en decoratieve signs bestellen. Neem eens een kijkje.. mogelijk zit er iets leuks voor jou tussen, zoals deze. Het hondje Nipper bij de grammofoon zoals hij verwerkt is in het logo van Victor, de officiële naam van JVC

His Masters Voice in emaille

en…

Jacques is onlangs gestart met de verhuur van tenten op een mooie Toscaanse camping via zijn site: www.divacamp.nl.
Neem eens een kijkje op zijn site, zeker de moeite waard. Volgend jaar wil Jacques ook hardloop- en eventueel fietsreizen gaan organiseren. Houd dus zijn website in de gaten!

www.divacamp.nl voor een mooie vakantie in Toscane

Een stukje vanaf www.divacamp.nl

Wij zijn een gezin met 2 kinderen (1998 en 2000) dat sinds 2003 op Camping Vallicella komt en dat is niet voor niets. Het is namelijk een erg leuke (altijd voldoende vriendjes en vriendinnetjes), maar vooral mooie, gemoedelijke camping met ruime plekken, zeker naar Italiaanse maatstaven. Er is veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen wat ervoor zorgt dat de camping naadloos in de prachtige Toscaanse omgeving past. Bovendien een prima zwembad, een voetbal/tennisveld, de zee op ong. 7 km. en vanaf juni is het Laguna-bad op de camping geopend.

Doordat een van ons de Italiaanse taal spreekt, leerden wij de mensen die op de camping werken beter kennen en kregen we meer kijk op het reilen en zeilen op de camping. Zo hebben wij de mogelijkheid gekregen om met ingang van het seizoen 2010 een aantal plekken te “pachten” op deze camping en in de tentenverhuur te gaan . Omdat wij al enige tijd rondliepen met de gedachte iets te beginnen in het door ons zo geliefde vakantieland, hebben we deze kans met beide handen aangepakt.Iemand van Divacamp zal gedurende het gehele seizoen op de camping aanwezig zijn. Dit houdt voor u in dat u te woord wordt gestaan in uw eigen taal.

Door goed te luisteren naar de wensen van de mensen die op deze camping komen, denken wij er in geslaagd te zijn om u een comfortabele accommodatie aan te kunnen bieden en met onze tenten de sfeer die de camping van nature al uitstraalt, te accentueren.

De oppervlakte van de camping bedraagt 100.000 m2 met ca. 230 kampeerplaatsen, waarvan er 10 tot beschikking staan van Divacamp. Om onze gasten meer ruimte te geven hebben wij besloten om op deze strook 8 tenten neer te zetten.

Wij hopen dat Toscane, camping Vallicella en de tenten van Divacamp de basis zullen zijn voor een heerlijke vakantie.

mmmm.. waar zal ik mijn hardlooprondjes volgend jaar met vakantie gaan doen??

>