Ik loop de marathon van Rotterdam voor KWF Kankerbestrijding
KWF

Tot en met de Marathon van Rotterdam blijft dit bericht bovenaan mijn weblog. Klik hier voor het complete bericht en de laatste collectbus-update.

Mijn nieuwe weblogposten vind je onder dit bericht
==============================================

Help mee met de kankerbestrijding, voorspel mijn eindtijd
en win mooie prijzen!


Al langer loop ik met het idee om een hardloopwedstrijd ten bate van de kankerbestrijding te lopen. Door de gebeurtenissen van de afgelopen weken is dat gevoel alleen nog maar sterker geworden.

Klik op “Lees hier meer” voor alles over mijn actie:

Kanker is na hart- en vaatziekten de belangrijkste doodsoorzaak in Nederland. Elk jaar krijgen bijna 69.000 mensen te horen dat zij kanker hebben. Amper 50 jaar geleden was er nog maar weinig bekend over de oorzaken van kanker. Ieder mens loopt een bepaald risico om kanker te krijgen. Ruim 1 op de 3 Nederlanders krijgt in de loop van het leven kanker….

Daar moeten we iets tegen doen… Kanker raakt ons allemaal. Steun de strijd tegen kanker!

Fortis Marathon Rotterdam

15 april a.s. loop ik de Marathon van Rotterdam voor KWF Kankerbestrijding en natuurlijk voor iedereen die op wat voor manier met kanker te maken heeft (gehad) maar speciaal voor mijn collega’s C., M. en vriendin W. die door deze ziekte getroffen zijn.

Ik vraag jou vriendelijk mijn marathon voor KWF Kankerbestrijding te sponsoren. Je kunt je bijdrage storten in mijn online collectebus:


RunningRonald.nl's collectebus
Klik hier voor jouw donatie.

Ik ga het zelfs nog een beetje spannender maken…. ik ga er vanuit dat ik de marathon wel uit zal lopen… en een eindtijd beter dan mijn marathontijd van New York (4:00:45) moet er zeker in zitten… maar wat nou als ik mijn finishtijd met ruim een half uur verbeter??

Volgens de rekenmodellen zou een eindtijd van 3:30 uur mogelijk zijn maar daar moet ik echt, geloof mij, heel hard voor werken…

Ga jij met mij de uitdaging aan en verdubbel jij je donatie als ik deze, voor mij, supertijd ga halen??


Rotterdam Marathon

Laat na je donatie jouw voorspelling voor mijn finishtijd achter, als reactie op dit bericht. Degene die het dichtst bij mijn finishtijd zit wint 2 bioscoopkaarten, de nummer 2 en 3 winnen leuke JVC “goodies”

Mocht ik onder de 3:30 uur lopen, dan kun je je extra bijdrage na afloop van de marathon ook in mijn collectebus doneren.

Sponsor mij met mijn marathon tegen kanker… alvast héél hartelijk dank!

P.s.1: Mocht je een foutmelding krijgen bij de on-line collecte met het invoeren van je huisnummer, zet er dan even een 0 (nul) voor.

P.s.2: De eventuele Belgische sponsors kunnen niet via de collecte bus doneren. Julie is zo aardig om als de Belgische collectante te fungeren. Stuur mij even een mailtje als je iets wil bijdragen zodat ik Julie’s bankgegevens kan terugmailen.

===========================================

Sponsorbedrag update:

17 maart – 16:00 uur Ik ben pas één dag aan het collecteren en nu zit er al ¤ 260,- in mijn online collectebus. Daarbij komen nog wat Belgische toezeggingen en vergoedingen per minuut wat ik van de 4 uur afloop, wat een totaal geeft van ruim ¤ 325,-.

Daarbij kreeg ik gisteren bericht van de President van JVC Benelux BV, ook hij heeft, een zeer royale, bijdrage toegezegd gekoppeld aan mijn eindtijd: starten: ¤250, finishen: ¤250, elke minuut sneller dan 4 uur: ¤25. (dus bij 3:40 is het al DUBBEL!)… Bij 3:30 zou dat dus een recordbedrag van ¤ 1.250,- opleveren!!

Voorlopig kan ik de teller ruim ¤ 825,- zetten! Allemaal heel erg bedankt

18 maart – 23:15 uur Het gaat goed met de online collectbus. Inmiddels is deze al gevuld met E 525,- Met alle toezeggingen ga ik nu al dik over de ¤ 1000,- heen! Mijn dank aan alle donateurs!

20 maart – 18:40 uur De collecte bus is inmiddels gevuld met ¤ 695,-. Vandaag ook een toezegging ontvangen van J&F de fotograaf uit Bergschenhoek van ¤ 165.- ongeacht mijn eindtijd. (Karl bedankt!). Ik kom nu al op ¤ 1.500,- uit.

25 maart 22:42 uur
Er zit ¤ 1000,- in de collecte bus!
Met alle toezeggingen heb ik als ik de marathon alleen al uitloop al ¤ 1665,- en, mocht ik 3:30 uur halen, zit ik op ¤ 2810,- !! Ik ga ervoor !!

>