Helemaal de mist in…

Vanavond weer een duurloop dit letterlijk die mist in ging. Toen ik van huis vertrok (20:30 u) was het nog een redelijke temperatuur (15 graden) maar op naar de weilanden van Woubrugge kreeg ik het toch een beetje koud in mijn short en shirt met korte mouwen. Er waren stukken bij waar ik voor mijn gevoel met alleen mijn hoofd boven de mist uit liep.

De weg van Hoogmade naar Leiderdorp is een donker stuk en vanavond was hij eigenlijk niet te doen. De witte lijnen op de fietspaden waren nauwelijks te zien. Ik voelde mij echt een beetje eenzaam en verlaten. Gelukkig doemde verderop de lichten van de A4 alweer op en daarna de bebouwde kom van Leiderdorp.
Tot ongeveer 18 KM ging de duurloop best lekker en redelijk snel maar daarna zakte het tempo drastisch naar beneden…
wat was er aan hand? moe? koud? wel of geen plasstop maken? Mijn pace zakte naar 6 min / km en de snelheid nam af richting de 10 KM/u.. en dat vind ik voor mijzelf eigenlijk te langzaam.

Even wat uurtjes maken?

Nou ja.. niets aan te doen.. gewoon doorlopen en volhouden. Mijn volgende duurloop moet zelfs nog wat langer worden..
en ja Richard, de route wordt veranderd. Ik weet nog niet welke kant ik op ga.. zit te denken aan Boskoop of Leimuiden.
Vanavond er er wel weer een mijlplaatje bereikt. De totale looptijd (vanaf 4/2/05) van mijn Polartje staat op 101 uur. De volgende opmerkelijke totaalopsomming wordt het aantal verbruikte caloriën, daarover binnenkort meer.

Nog even de cijfertjes van vanavond: looptijd: 2:11:48, 23,9KM, gemiddelde snelheid 10,9 KM/u, 2053 kcal.

>