Nog 2 dagen… ok, iets minder dan..

Het duurde even maar hier is dan nummer 2:


2
Startnummer 23316 is er klaar voor!

Na de koude ochtendwandeling over de Brooklyn Bridge zijn we vertrokken naar de Expo in Manhatten om het startnummer op te halen. De drukte viel mee en we konden redelijk snel doorlopen… de wacht tijd voor de 10KM in Amsterdam was veeeel langer.
In de Expo ontvang je ook je startbewijs voor de Friendshiprun, morgenochtend en je gooddy-bag. Een tas met allerlei leuke spulletje waaronder een mooi shirt en de gebruikelijke reclame-meuk. Die tas heb je zondag bij de marathon weer nodig om je schone kleren die je na de finish weer al wilt trekken er in te doen.

Verder was de Expo bezaaid met leuke stand.. hardloopkleding en accessoires en weet ik veel nog meer.. en waar paradijs…. Ik heb twee mooie hardloopshirts gekocht en ging op zoek naar nog meer leuk spul… eens kijken: Polar nee, Timex nee… het zal toch niet zo zijn.. jawel.. de GARMIN stand!! en ja.. na vele anderen, Ronnie, Martine, M@urice, Patricia, Koen, Geert en weet ik wie allemaal nog meer.. eindelijk.. I’ve got him: de Forerunner 305:


305


Na de Expo op zoek naar een metro-station maar omdat we deze niet zo snel konden vinden maar een Yellow-Cab ingedoken… jemig.. je hoeft die gasten (in ons geval een Punjab) maar aan te kijken en ze staan al voor je neus). Op naar 5th Avenue… de creme-de-la-creme van Manhatten.

Maar jemig.. wat een PUINHOOP is het verkeer in Manhatten.. al die stoplichten op de hoek van de streets en avenues… werkelijk geen doorkomen aan.. het verbaasde mij dat ik geen enkel ongeluk heb gezien want de New Yorker is een meester in het afsnijden en het gooi maar voor principe.


5av
Fifth Avenue, leuk als je minimaal een platinum-card bezit

Na een flinke wandeling over the 5th via de Subway terug naar het hotel. De subway is onduidelijker dan bijvoorbeeld in Londen maar het gaat wel lekker snel. Even wat boodschapjes en daarna een loopje door central parc. Met een verkenning van de finish… spannend!!


26 mile
Vanaf hier nog maar 320 meter

De weg terug naar Brooklyn (met de bus) was weer een drama… ‘s avonds hadden we geen puf meer.. na lekker gegeten te hebben in het restaurant van het Marriott viel Miranda in slaap.. Ik had ook geen zin meer om op pad te gaan…zoals jullie al schreven.. niet te veel wandelen… Ik ga nu ook slapen..

O ja, mijn nieuwe foto-album is on line. Klik op RunningRonald’s Fotoalbum in de rechterkolom.. het wijst zich vanzelf.. muziek is er ook.. tot nu toe nog maar één nummer… maar wel één met een hele mooie titel: Incredible !!
(navigeren door de foto’s kan ook met de pijltjestoetsen)

p.s. sorry dat ik niet op jullie reacties reageer (ik lees ze wel hoor..).. dat haal ik in Nederland wel weer in

>