50% korting op de inschrijving van de 20 van Alphen

Baal je er ook zo van dat er de afgelopen maand zoveel hardloopwedstrijden zijn afgelast vanwege het winterweer en je weer je inschrijfgeld kwijt bent? De organisatie van de 20 van Alphen gaat je nu blij maken! Alle lopers die een wedstrijd hebben moeten missen, zoals de Bruggenloop, Linschotenloop, Derde Kerstdagloop of de Montferlandrun kunnen zich nu met 50% korting inschrijven voor het leukste en gezelligste hardloopevenment in het Groene Hart… en laat dat nou net mijn hometown zijn!

Toepasselijk plaatje: de windmolens (langs de N11) van Alphen aan den Rijn, genomen afgelopen zondag bij mijn duurloop

Nieuwsbericht van 20 van Alphen:

20 VAN ALPHEN BIEDT 50% KORTING AAN DEELNEMERS AFGELASTE LOPEN
Is je loop afgelast? Wij nodigen je uit om op 6 maart 2011 bij ons te lopen. Schrijf nu in met 50 % korting! Let op deze actie loopt tot 10 januari 2011.

20 van Alphen biedt 50% korting aan deelnemers afgelaste lopen.

Lopers die de afgelopen weken door afgelasting van hun loopwedstrijd niet hebben kunnen lopen worden door de organisatie van de 20 van Alphen uitgenodigd om 6 maart in Alphen aan den Rijn deel te nemen. Iedere loper uit Nederland en België krijgt 50 % korting op het inschrijfgeld ongeacht de afstand waar men op inschrijft.

Hoe kom je in aanmerking voor de korting? Vermeld achter je naam tussen haakjes het evenement wat is afgelast. Voorbeeld: Jan de Loper (Bruggenloop). Alleen als dit goed vermeld is, kom je in aanmerking voor het verlaagde tarief ( 50% korting).

Klik hier om je in te schrijven

Ter afsluiting even een foto van mijn AAV’36 Roadrunner 1 maatjes. Vorige week maandag, toen er zoveel sneeuw was gevallen en heel het westen onder een dik pak sneeuw lag hebben de bikkels bij -10 graden gewoon hun rondjes op de (witte) baan gedaan. Trots op mijn maatjes!

AAV'36 na een flinke sneeuwbui - Trainingen gaan gewoon door

>