De 20 van Alphen

maar om te beginnen:

Het gaat goed met Miranda. De operatie is haar meegevallen en ze heeft bijna geen pijn. Wellicht bij vele niet bekend, tijdens de operatie zat zij (dus niet liggend) wat wat misselijkheid teweeg bracht. Morgenochtend haal ik haar weer op en kan zij thuis herstellen.

Allemaal, namens Miranda, dank voor jullie steun!


Ja, het is zover: de inschrijving voor de 20 van Alphen is geopend.


20 van Alphen

Voor iedereen die nog geen loopje gepland heeft in de 2e week van maart (11-03-07) is deze zeker een aanrader.
Het parcours is vlak en snel. De start en finish zijn in het centrum van Alphen a/d Rijn, vlak bij het bijzondere stadshuis. De één vind ‘m prachtig, de ander foeilelijk. Kom ‘m zelfs eens bekijken en maak kennis met mijn mooie woonplaats. Het afhalen van de startnummers zal in het onderstaande gebouw plaatsvinden.

Stadhuis van Alphen aan den Rijn

Je kunt kiezen voor de 20KM of de 10KM waarbij de laatste langs de sportvelden van Alphen en het meer gaan. Bij de 20KM loop je Alphen uit richting de weilanden van Aarlanderveen. Een mooie landelijke omgeving waar vorig jaar 2 dagen voor de start van deze loop nog sneeuw lag. De laatste kilometers gaan door de wijken van Alphen aan de Rijn waarbij een kilometer of twee voor de finish de 10KM en 20KM bij elkaar komen.

6 december vorig jaar, toen het een heel stuk kouder was dan nu, heb ik een stukje geschreven over Treinweg, het lange stuk weg door de weilanden. Dat lees je hier

>