Aanvulling Utrecht / Blessure-update

Tja, er is al zoveel geschreven over de marathon van Utrecht en de video lijkt mij duidelijk. Het was voor mij ook spannend hoe de opnames zouden uitpakken, ik heb nog niet eerder al hardlopend gefilmd.. maar het resultaat is best leuk geworden dus dat ga ik zeker meer doen.

Dank voor jullie leuke reacties. De bloggers langs de kant hebben het graag gedaan, dat weet ik zeker maar de echte kanjers zijn natuurlijk de lopers met een speciale vermelding voor Petra die haar eerste marathon super heeft gelopen maar ook voor Roadrat Patrick (nr. 29 overall – 2:55) en natuurlijk Ronnie, die, ondanks dat hij niet zijn dag had een wereldtijd van 2:48 heeft gelopen (nr. 22 overall)


Cameraman
Met de fluit in de mond en de camera in de aanslag
Foto: Gert

De bijzonderheden van de dag:

-Het weer zat mee tot aan het begin van de 1/2 marathon. De wind konden we nog wel weerstaan maar daarna werd het erg koud en guur, sneeuw en hagel veranderde het enthousiaste gejoel in een gevoel van “kunnen we al inpakken?”

-Herman van Lafoot in Hilversum die plotseling opdook uit de vele marathonlopers. Hij zat te geinen dat hij met “mijn” startnummer liep… achteraf gezien nog steeds een goede keuze om niet te lopen.. ik had het zeker niet volgehouden met mijn enkel

Koen van Steenkiste, de sympathieke Belg. In eerste instantie zag ik alleen “Belgium” op zijn shirt en daarna herkende ik hem

-Een aantal lopers die “Hé, RunningRonald” naar mij riepen… ik blijk toch nog een paar onbekende lezers te hebben waar onder Ids met wie ik een stukje meeliep. Sorry Ids, de video-opname is niet gelukt. De camera stond nog ingezoomd zoals bij Martine en Ingrid in de bus.

Ik heb een leuke dag gehad met Monique, Nina, Gert, JeeWee en M@urice. Het was leuk om langs de kant te staan om alle kanjers aan te moedigen. In Rotterdam sta ik ook weer langs de kant!

En voor wie ‘m nog niet gezien heeft: kijk zeker even naar het videoverslag! Alle marathonbloggers worden met naam en webadres in de video genoemd!


Nog even, op verzoek, een blessure-update:

Vrijdag 3KM, zondag 4,3KM en vanavond 5,3KM. De enkelbanden zijn nog steeds stug maar het lopen gaat langzaam maar beter vooruit. De bedoeling is om donderdag 7KM en zondag bijna 10KM te lopen.. daarna mag ik weer beginnen met mijn normale schema, zij het aangepast aan de herstellende blessure

Kortom: stapje voor stapje gaat het beter!

>