Sponsor-WeblogLoop / Right to Play

De eerste weblogloop ligt alweer een tijdje achter ons. Tijd voor een tweede weblogloop in Nederland, voor een goed doel!

Vorige week werd ik benaderd door Martine om mee te lopen in de Dam tot Dam, lopen voor een goed doel: Right to Play

Right to Play

Right To Play is een humanitaire organisatie (ngo) die ernaar streeft alle kinderen ter wereld te laten sporten en spelen. RTP gelooft dus dat een kind een beter leven kan hebben door te sporten en te spelen. En een gelukkig kind heeft weer een positief effect op de ontwikkeling van de gemeenschap waarvan dat kind deel uitmaakt. RTP noemt dit ‘Ontwikkeling door Sport’.

Vele nationale en internationale sporters steunen Right to Play zoals: Ellen van Langen, Haile Gebreselassie, Ireen Wüst en Johan Olav Koss (Algemeen Directeur)

In het weekend van de Dam tot Dam loop wordt ook de jaarlijkse zeilwedstrijd voor de branch waarin ik werkzaam ben gehouden, de Brown, White and Grey Trophy en ik heb Martine laten weten dat ik helaas niet bij de Right to Play loop aanwezig kon zijn…

Dam tot Dam loop

…maar, eigenlijk kan ik dat niet maken. Een leuke loop door Amsterdam, met zoveel mogelijk webloggers die ook dan ook nog voor een goed doel lopen. Met het risico dat het nu echt helemaal over is met mijn carrière in de branch en bij JVC in het bijzonder, zeg ik: Martine, schrijf mij maar in voor de 16 KM op zondag 17 september 2006!

Doe mee, en meld je aan via de Run to dream weblog van Martine. Natuurlijk zijn ook niet webloggende lopers van harte welkom!

>