Laatste loodjes voor de HMM

De laatste zware trainingen voor de Haarlemmermeer Marathon zijn afgewerkt. Deze week wat duur en tempo werk, vanavond volgende week begin het langzame afbouwen. De trainingen deze week: maandag, lekker uurtje uitlopen na de gezellige 33KM verjaardags-duurloop van zondag. 11KM in 1:05 uur, 5:55mim/km met een gemiddelde hartslag van 130bpm… da’s niet verkeerd.


20090815-aav36baan.jpg
De vernieuwde baan van AAV’36

Woensdag mijn tweede training bij AAV’36. Deze keer een pittige heuveltraining met wat heftig interval werk. Ook deze keer wat loopscholing en het gaat mij al iets beter af. De training over en om de heuvel was leuk, dit zijn echt mijn soorten trainingen. Ik ben nog niet zo bekend met de rondjes de gelopen moeten worden dus bleef ik een beetje op de tweede, derde plek lopen maar aan het einde, toen we 1,1KM in flink tempo een rechte weg moesten aflopen kon ik het toch niet laten om de kop te pakken. Tevreden liepen we met z’n allen weer terug richting de baan, die er echt goed uit ziet nu alles helemaal vernieuwd is bij AAV.

Vrijdagavond een Z2 loop. 1:30 uur moest er in hartslag 138-148 gelopen worden, dus dat is redelijk aanpoten. Tijdens deze snelle duurloop moest er ook nog om de 15min 30 seconden gesprint worden. Miranda had een feestje dus het werd een late training, vertrek: 21:45 uur: Na 10KM kreeg ik toch wel een beetje trek in een glas water en ben even bij mijn ouders gestopt om daarna de loop vol te maken. 1:36 uur, 19,5KM, 4:55min/km, gemiddelde hartslag: 144bpm. Ook weer prima. Dit is de route in GarminConnect

Zondag wordt het weer leuk, want onder de uitstekende leiding van Curly gaan we met 12 man/vrouw een rustige duurloop doen door Middelburg, Vlissingen en nog andere plaatsen die onze gids met blonde krullen heeft verzonnen. Een uitgebreid verslag volgt natuurlijk zsm. Zondag vertrek richting Zeeland met RunningHans, MarathonTon en Bjorn: 08:00 uur.. oefff.. maar ik heb er zin in!!


20090815-16augustus.jpg
Ontwerp: Maurice, die zondag ook meeloopt

>