Super-motivator

Dit is het zenuwcentrum van RunningRonald.nl. Mijn werkplek waar ik toch wel heel veel uren per week doorbreng. Niet alleen om mijn weblog bij te werken maar meer om mijn grootste hobby, het computeren, uit te voeren.


Step into my office!

Links wat medailles, boven wat startnummers en voor mijn buro wat ‘running-gear’. Op mijn buro de nodige hardware om mijn computernerdness op peil te houden. <%popup(20060322-Office-Groot.JPG|1024|768|Klik hier voor een grote foto)%>
Tot zover dit inleidende praatje.

Vandaag kwam JVC-relatie Peter met zijn collega’s naar de dealershow. Ik zie hem eigenlijk alleen maar tijdens de halfjaarlijke shows en heb hem nog niet persoonlijk ontmoet na zijn succesvolle voltooiïng van de New York City Marathon 2005. Ik schudde ik hem de hand en hij zei:

“Ik heb wat voor je meegenomen. Je mag ‘m een half jaar in bruikleen maar daarna wil ik ‘m weer terug”. Uit zijn rechterkolbertzak haalde hij iets te voorschijn.. ik had geen idee wat hij in zijn hand had, toen zei hij: “Hier doe je het allemaal voor!” en liet het volgende aan mij zien:


De beloning in NYC

Trillend pakte ik de medaille van hem over en antwoordde dat ik dat echt niet van hem aan kon nemen…. maar Peter stond erop dat ik de medaille een mooi plekje zou geven zodat ik er heel vaak naar kan kijken…

Nou Peter, een betere plek, aan de rechterkant van mijn TFT-scherm, kan ik niet bedenken… als jouw medaille geen super-motivator voor mij is weet ik het echt niet meer!
Heel erg bedankt, ik zal ‘m koesteren al ware het een kind van mij… en over een half jaar krijg je hem uiteraard weer gepoetst terug!

>