Rode Veters

Op Martine’s Run to Dream en later op andere weblogs kwam ik het verhaal van de rode veters tegen:

Mooie veters voor een goed doel

“1 op de 3 Nederlanders sterft aan hart- en vaatziekten. Vaak zijn dat te jonge mensen. Een veel te hoog cholesterol- gehalte is dan meestal de boosdoener. De aanleg daarvoor is erfelijk bepaald. Ouders geven dat aan hun kinderen door. Hoog cholesterol is goed behandelbaar. Hoe eerder het wordt vastgesteld, hoe beter daar iets tegen is te doen. Draag Rode Veters! Doe ze in je sportschoenen, je sneakers of gebruik ze als sluiting van je rugtas. Door met Rode Veters te sporten blijf je zelf gezond èn doe je iets voor de gezondheid van een ander.

Met de opbrengt van Rode Veters zorgt Stichting Bloedlink dat jonge harten kunnen blijven lopen. Zij besteden de opbrengst aan voorlichting, onderzoek, preventie-, gezonde leefstijl- en sportprogramma’s”

In mijn eigen design-Nike’s had ik al rode veters maar met deze nieuwe Rode Veters voel ik mij een stuk beter! Doe mee met de actie Rode Veters en bestel de Rode Veters on-line voor slechts 5 euro (2 paar). Je steunt er een heel goed doel mee en zeg eens eerlijk, alle “hartlopers” met rode veters, dat is toch geweldig?


Mijn mooie nieuwe veters!
Steun de strijd tegen hart- en vaatziekten met Rode Veters

p.s. Tijdens de Right to Play (Dam tot Dam) loop zullen vele webloggers lopen de de Rode Veters!

>