Helaas…

Geen nieuwe record op mijn snelle tempo loop van vanavond.
Mijn wekelijkse snelle rondje van 12,4 KM (Alphen / Koudekerksebrug / Alphen) begon goed. Vlak nadat ik van huis was vertrokken zag ik een hardloper ong. 300 meter voor mij lopen. “Die kan ik hebben” dacht ik en niet veel later was hij inderdaad ingehaald.
Tempo aanhouden en doorlopen, meer heb ik niet nodig voor een nieuw PR, toch?

De tussenkomsten op 3 en 6 KM waren nagenoeg op schema maar zo rond 8 KM merkte ik dat ik mijn snelheid terugliep.
De fartlek tussen de lantarenpalen (snel – langzaam) maar even gestopt en het tempo weer verhoogd. Op de Albert Sweitzerbrug moet ik op 56 minuten en een beetje passeren, dat lukte maar de eindsprint van 1,5 KM ging toch langzamer dan vorige week. Was het op 27/9 nog 58:19, nu was mijn eindtijd 59:08…en dat is JAMMER… want dit was mijn laatste snelle (D2) loop voor Amsterdam en had gehoopt deze met een snelle tijd af te sluiten… nou ja, dan volgende week zondag maar de klinkers uit de straten van onze hoofdstad lopen.

Nee, dit is niet mijn voordeursleutel

eh.. ook leuk, kom je thuis na bijna een uur je de tandjes gelopen te hebben en wil je maar een ding, veel drinken, is je sleutel zoek…
Altijd stop ik mijn voordeursleutel in het kleine zakje van mijn short maar vanavond.. weg… voelen, voelen in je broek maar geen sleutel.. tja.. wat nu? Iedereen lag al lekker te knorren… Inbreken in mijn eigen huis ging mij iets te ver.. dan maar gewoon aanbellen, geen reactie, langdurig aanbellen.. ja hoor.. Miranda komt naar beneden.. ze is niet echt blij.

Had ik dan echt vergeten de sleutel in mijn zak te stoppen? nee, bij het uittrekken van mijn short kwam het werktuig om het slot te openen te voorschijn. Helemaal onderin mijn short, tegen mijn bovenbeen geplakt… volgende keer maar beter voelen..

>