Infodag Papendal & 41

Vandaag stond in het teken van info, info over de trip naar New York.
Om 10:00 kwam er zo’n 200 man samen in de Athene-zaal van het hotel/congresscentrum van Papendal.

Kees Grimbergen
, NCRV presentator en hardloper praatte het hele programma aan elkaar waarin veel handige informatie werd medegedeeld over hoe alles zal gaan verlopen gedurende de dagen in New York City.

In de zaal veel hardlopers die New York als eerste marathon gaan lopen waaronder een man van 71 en iemand die pas vijf maanden geleden met hardlopen is begonnen… Naast mij in de zaal schoof John aan. Hij herkende mij van mijn weblog en had al eerder met mij gemaild. Zijn vrouw Francy zal net als Miranda deel uit gaan maken van het supportersteam in het Holland Point, gelegen op zo’n 29 KM van het parcours.

Tijdens de lunch kon ik hem dan eindelijk de hand schudden, mijn loopcoach Rob Veer. Na vele mailtjes heen en weer gestuurd te hebben was het leuk om nu de man achter mijn hardloopschema’s in het echt te ontmoeten. We wisselende even wat tips uit, Rob over hardlopen, ik over audio-apparatuur (het gaat te ver om hier verder op door het gaan :))


Rob Veer
Het lijkt wel: the student and his master

Na de lunch uitgebreide info van een voedingsdeskundige waarna de loopclinic volgde.

Bram Wassenaar, trainer van o.a. Kamiel Maase was één van de deskundige die ons wat looptips gaf.
Hij zal, samen met een heel team van Holland International Marathons meereizen naar New York City.


Loopclinic
John checkt voorafgaand aan de clinic mijn Rode Veters

Blauwe sintelbaan van Papeldal
De bijzondere blauwe sintelbaan van Papeldal

Ik sprak Rob nog even tijdens de clinic aan en vroeg of die pakweg 10 rondjes over de baan en de oefeningen wel genoeg training voor vandaag vond… hij zei dat als ik nog fit genoeg was nog wel een uurtje kon gaan lopen vanavond.. nou dat doen we!

O ja, aan het einde van de dag zei hij ook nog dat het wel goed met mij zou gaan komen in New York.. thanks Rob, ik ben er (bijna) klaar voor. Ik ga eerst nog wat bruggen hier in Alphen op en neer rennen…

41:
41
Bus 41 naar Kalevoet?
Is dat soms een hardloopwedstrijd zonder schoenen?
Die van Hans zijn ook leuk.. zie de reactie’s.

>