Loop je 5 mei mee in het RR Pro-Run business team?

Zondag 5 mei nog geen plannen? Zou je het dan leuk vinden om de halve marathon te lopen in het RunningRonald Pro-Run business team in Tilburg?

Loop je met mij mee op zondag 5 mei? – klik op het logo voor meer info

Rondje Tilburg – Zondag 5 mei 2013
RONDJE TILBURG: Het gezelligste sportfeest van Brabant
Rondje Tilburg is een sportevenement waar iedereen aan kan deelnemen! Je kunt kiezen uit hardlopen, wandelen, fietsen & mountainbiken. Of je nu een recreatieve of fanatieke sporter bent, Rondje Tilburg biedt voor elk wat wils. Het wordt op 5 mei ‘kei’ gezellig in Tilburg, doe je ook mee?

Als lopers maak je deel uit van mijn team word je als VIP ontvangen. We verzamelen in de speciale Regus VIP business lounge op het ontmoetingsplein en kunnen daar nog even relaxen en na afloop nakletsen over de loop. Deelname aan het RR Pro-Run businessteam is gratis en ik heb nog 6 plekjes over! Je krijgt een dry fit Pro Run shirt en de enige voorwaarde is dat je in dat shirt de have marathon loopt. De start is om 12:05 uur.

Dame of heer, snel of langzaam, je bent welkom! We gaan als eerste voor de gezelligheid in Tilburg en dat wordt het, zeker weten!

Wie loopt er mee op 5 mei? Meld je aan via een reactie op dit bericht, dus niet op mijn facebookpagina of via twitter. Je kunt je tot zondagavond 21 april – 20:00 uur aanmelden, daarna zal ik de 6 plekken gaan verloten!

Tot ziens in Tilburg!

Het RR Pro Run team – mogelijk gemaakt voor www.ProRun.nl

>