Win een JVC Picsio waterdichte HD Camera

Nu Nederland bedekt is onder een dikke laag sneeuw en we, zoals vele het noemen, een horrorwinter meemaken is het toch nog steeds heerlijk om te buiten je hardlooprondjes te doen. Toen gisteren de eerste sneeuw viel kon in niet wachten om mijn eerste ‘snowrun’ te gaan maken. Gelukkig was ik een dagje vrij en kon om 15:00 uur ‘s middags door de sneeuw banjeren.

Niks leuker dan door maagdelijke sneeuw te lopen

Goede kleding is belangrijk nu. Thermo-ondergoed, shirt met lange mouwen, lange tight met jack, muts en handschoenen zijn een must. Een zonnebril is bij sneeuwval en schittering ook geen overbodige luxe. Met dit soort loopjes schiet je de mooiste plaatjes maar wat is er nu mooier om een hele compacte JVC camera uit de Picsio serie bij je te hebben die in HD film, tegen een stootje kan en ook nog 3 meter waterdicht is? Zou je zo’n camera, model GC-WP10 willen winnen? Dat kan!

Runner’s World geeft volgende maand een JVC Picsio GC-WP10 weg! Maak met je huidige camera of smartphone een leuk hardloopfilmpje en stuur deze voor 1 maart in. En wie weet loop jij straks met je nieuwe LoopcamerMaatje! Alles over de wedstrijd lees je op de Runner’s World website

Win een JVC GC-WP10

>