Nieuwe plannen

De Berenloop is weer voorbij maar er van nagenieten doe ik nog steeds! Wat een reacties zijn er binnengekomen op mijn verslag. Allemaal heel erg bedankt! Ik heb nog een aantal persoonlijke reacties terug gemaakt.

En nu?? Ja, verder kijken natuurlijk. De countdown op de pagina tikt alweer lekker af naar de Midwinter Marathon in Apeldoorn maar voor dat het zo ver is staan er nog wat wedstrijden op het programma. De Zegerplasloop, a.s. zaterdag, waar ik op de 5KM zou gaan knallen ga ik overslaan. Vind het niet verstandig om 6 dagen na een marathon-PR alles te gaan geven voor een nieuwe tijd op de 5000 meter. De spierpijn is inmiddels weg maar mijn rechterknie voel ik nog wel een beetje. Geen risico’s nu. Dat houdt ook in dat ik écht geen marathons meer ga lopen dit jaar.

Heel stiekem liep ik met het plan om Terschelling rustig te doen en dan te gaan knallen in Spijkernisse maar ik wil mij nu volledig richten op Apeldoorn. Jammer genoeg zal ik dan ook het Open Huis van KeesdeLoper, na de Zuiderzee Marathon missen… maar de gezelligheid in Casa del Kees haal ik echt nog wel weer in.. en dan bedoel ik niet pas bij de Zuiderzee Marathon van 2010 … oeps.. nu verklap ik al marathon nr. 2 van 2010


20091111-tisvoorniks.jpg
De omgeving van mijn volgende loop
Foto: ‘t voor Niks

Op 29 november zal ik mijn debuut maken op een halve marathon op onverhard terrein in ‘t is (voor) Niks!! in Geldrop.
Het idee hiervoor is ontstaan op twitter. Ik wil deze 21,1KM lekker een FunRun maken en heb daarom mijn haasdiensten via twitter aangeboden aan Monique met goedkeuring van haar coach Tiny. Altijd leuk om weer nieuwe loopjes te ontdekken en omgeving Geldrop is nog ‘uncharted RR area”. Wie gaat er 29/11 mee naar het altijd gezellige Brabant?

Ik heb nog niet gelopen na de Berenloop. Meestal pak ik na een paar dagen rust. Doe dan een lekker fietstocht en ga 4 of 5 dagen naar een zware marathon weer lopen. Zo ook deze keer: AAV’36 maatje en Berenloop 2009 finisher Kees ging vanavond ook niet trainen op de baan en daarom deden we samen een lekker <%popup(20091111-uitfietsen.jpg|623|624|fietstochtje)%> door en rondom Alphen aan den Rijn. Een lekker tochtje van bijna 20KM en onderweg is er, natuurlijk, ongelooflijk veel gesproken over hardlopen. De Berenloop, volgende wedstrijdjes, crossen maar ook over een bijzonder plan. Het duurt nog een hele tijd maar op maandag 20 februari 2012 staat er iets leuks te gebeuren. Zet ‘m maar alvast in je digitale agenda … ja, ik zal ruim op tijd mijn plannen bekend maken!

>