Nike+ Human Race 10K


Worldwide 10K
Loop mee in een wereldwijde 10K voor een goed doel!

31 augustus zal er een uniek, wereldwijd hardloopevenment plaatsvinden. Onder de slogan “Join a million runners for a worldwide 10K like no other!” zal Nike in 25 wereldsteden een 10KM wedstrijd organiseren waarbij de gelopen kilometers worden omgezet in keiharde cash voor drie uitstekende goede doelen:

1) Livestrong, de organisatie van Lance Armstrong die zich inzet voor de kankerbestrijding
2) Ninemilion.org, een onderdeel van de VN die zich richt op de opvang en ontwikkeling van kinderen van vluchtelingen
3) WWF, het Wereld Natuur Fonds waar iedereen wel bekend mee is.


Goede doelen
Uitstekende goed doelen

Op zondag 31 augustus zal er vele steden worden gelopen zoals Los Angeles, Madrid, Tokyo, Buenos Aires, Parijs, Rome, Quito en Singapore om maar even een paar steden op te noemen. Je kunt er voor kiezen om gratis mee te lopen in één van de 25 wereldsteden of virtueel met je Nike+ sportband of Nike+ iPod via de speciale Nike+ Human Race 10K website. Nogmaals, alle geuploade kilometers tellen ook mee als donatie. Nike zet deze om naar kontanten voor de drie goede doelen.

Een Nederlandse locatie ontbreek helaas aan de 25 wereldsteden maar daar heeft Run2Day Amsterdam verandering in gebracht. Zij organiseren op de betreffende zondag een 10KM loop door het Vondelpark en willen daarmee de grootste virtuele race van Europa organiseren. Nike Nederland staat natuurlijk helemaal achter dit initiatief en biedt alle lopers in Amsterdam het unieke Human Race t-shirt aan, gratis.

Er zijn geen prijzen te verdienen met de loop, het is gewoon een gezellige duurloop door het Vondelpark met 500 tot 1000 lopers in hetzelfde shirt die allemaal voor een goed doel lopen. Iedereen mag meelopen, het kost helemaal niets! Als je een iPod hebt maar nog geen Nike+ biedt Nike 125 Nike+ Sport kits aan. Er zijn zeker weten genoeg lopers in Nederland die een Nike+ sportband hebben of met Nike+ iPod lopen. Dus hop, naar Amsterdam op 31 augustus en loop mee in dit unieke, wereldwijde evenement!


Nike+ gear
Pak je Nike+ gear en kom naar Amsterdam!

Wil je meedoen in Amsterdam mail dan even naar dit adres en vermeld daarin:

Naam:
Email:
Geslacht:
Shirtmaat:
Loop je al met Nike+: ja/nee
Beschik je over een iPod nano: ja/nee

Ik ben in Amsterdam of in één van de 25 steden… dat volgt later op mijn blog. Heel veel plezier alvast met deze geweldige, unieke loopgebeurtenis!

Meer infomatie vind je op Nike+ Human Race 10K website en op de Nike+ video site

>