Be More Ultra Tour dag 2 (nu met verslag)

Nog een half uurtje en dan gaat de hele Be More Ultra Tour Karavaan weer van start. Deze keer in Noord Holland over de standen bij Castricum en omgeving. Gastheer Rinus zal de lopers op de mooiste plekjes in zijn omgeving brengen.

Het team is er weer helemaal klaar voor! Foto: Gert

Gert, is natuurlijk weer van de partij en zal tussen het fietsen (en lopen) twitteren.
Zie alle twitterberichten van Gert via deze link. Alle foto’s van Gert zie je hier

Zelf zal ik om 18:30 uur aansluiten en een stukje van 15KM meelopen en zal ook nog wel wat twitteren. Mijn berichten lees je hier en mijn twitterfoto’s zie je hier

Kort verslag van de avond:

Om 18:15 kwam ik aan bij strandrestaurant de Blinckers in Castricum waar Petra, Annemarie en Tiny het 15 en 30KM punt bemanden. Op dit punt zouden Paula, Angeline en ik aanhaken voor 15KM. Ook Annemarie en Tiny gingen voor hetzelfde rondje over het strand. Niet veel later kwamen de kanjers aangelopen. Even snel een drankje en hapje bij de post, Patricia die mij even hielp met mijn ‘verlichting’ en daarna met Rinus voorop door de duinen.

BMUT kanjers in aantocht, Vliegende Léonie voorop

Een paar pittige stukjes onderweg met wat klimmetjes her en der. Leuk om weer even bij te kletsen met oude en nieuwe gezichten. Ritchie, kanjer die ook 250KM loop, net als AAV clubmaatje John. Verder ook met het dreamteam en Cock, Mo, Rinus, Tiny, Andy, Gert (die de thuisblijver echt geweldig up-to-date houdt via twitter), Claudia, Angeline en Paula. Deze keer wat langer dan de 50 meter die ik met haar meeliep tijdens de Marathon van Amsterdam. De duinen en uit het strand op. Wind mee, dat wel, maar verder wel in de zeikregen en over het mulle zand.. pittig maar het goede gezelschap maakte weer een hoop goed. Mijn knie hield het goed vol, blijkbaar is het beter lopen op een zachte ondergrond.

Door de regen over het strand: vlnr: Angeline, Paula en Pieter

Bij Egmond aan Zee 180 gedraaid en weer terug richting Castricum. Over het strand maar heel dom, ik was mijn hoofdlamp vergeten mee te nemen toen plotseling een steen op het strand lag.. dat vond mijn enkel even niet fijn…. nee, niet mijn knie en nu ook al mijn enkel.. flinke vloek maar gelukkig geen schade. De regen was inmiddels gestopt en de groep lopers lag weer lekker bij elkaar. Dikke pluim voor de fietsers want ga er maar aanstaan, over het strand met je fiets… en Ingrid maar alle flesjes meevervoeren. In de verte hoorden we Petra al gillen en joelen.. We werden binnengehaald als helden… Na een kleine stop gingen de BMUT-kanjers weer verder. Op naar nog Beverwijk… en zo brachten zij de tweede dag tot een goed einde. Vandaag is er weer 50KM gelopen in Apeldoorn en het Dreamteam is niet te stoppen. Morgen bij Tiny in de omgeving van Uden en daarna reist de karavaan af naar Alphen aan den Rijn voor de laatste etappe! Heel veel succes morgen aan alle BMUT lopers!!

Beetje feestverlichting kan geen kwaad

>