Wist je dat…

zoals beloofd vanavond leuke berichten in de vorm van wist je dat…

1) van vrijdagavond 25 tot en met zondagavond 27 april 2008 een Bloggersweekend wordt gehouden in het Waalse Saint-Sauveur?

Het team van Webloggers Unite heeft een schitterende accomodatie op het oog waar 28 personen kunnen verblijven. Voor jong en oud wordt dit echt een heel leuk weekend met natuurlijk een regionaal wedstrijdloopje. Ik zoek graag mee naar nog wat Nederlandse en Belgische enthousiastelingen. Lees alles over dit weekend op de site van Webloggers Unite en meld je aan voor 1 november! (Saint Sauveur ligt 2 uur rijden van Breda af)


Bloggersweekend
De mooie omgeving van Saint Sauveur

2) Humberto Tan, afgelopen zondag, met startnummer 756, de Beijing Marathon heeft uitgelopen in een tijd van 4:37:39 en daarmee nr. 3257 van de 4042 is geworden?

3) hij beter Ronnie als haas mee had kunnen nemen en dan zeker onder de 4 uur was geëindigd?

4) ik vanavond al in het donker en de kou heb geoefend, inclusief wat vaartspel, voor de Actimel Weerstandsloop a.s. zondag om 02:00 uur?

4) behalve Runtodream-Martine en Ren-je-Rot-John nu ook Marathon-Geert mee zal lopen in de genoemde, bijzondere loop?

5) Marathon-Geert zijn vrouw op subtiele wijze heeft kunnen overtuigen dat hij deze loop niet kan missen en dat jij ook nog steeds mee kunt doen aan deze unieke wedstrijd?

hoe? Lees hieronder de mailwisseling tussen M-Geert en uw webmaster

Weerstandsloop


M-Geert: pffff … ik heb zin, maar ‘t is zo ver …

RR: Ga toch weg, het is voor jou dichterbij dan voor mij
voor jou 120KM voor mij 125KM. tot zondag!!

M-Geert: ##cencuur## Ronald … jij hebt ook een manier om een mens zijn zekerheden vanonder de voeten te halen … ok, als ik Tania kan overtuigen kom ik … keep your fingers crossed 😉

RR: hahahaah… zou wel onwijs gaaf zijn… Ik heb het als volgt thuis kunnen regelen: “zegggg Miepie.. jij vind het natuurlijk niet leuk als ik deze week overdags naar een wedstrijd toe ga hé?” Wat zou je zeggen als ik, midden in de nacht even weg ben? Iedereen slaapt dan immers…” Het werkt! Kijk maar.. ik hoor het wel, en ik weet zeker dat Martine het ook geweldig zou vinden…

M-Geert: okido … vanavond begin ik met m’n charme-offensief! Ik weet wel niet of ik ga beginnen met ‘zegggg Miepie’, want Tania is niet gewoon om aangesproken te worden met ‘Miepie’ 😉


Kort daarna deed Martine nog een extra duit in het zakje door Geert over te halen met een lieve woorden en dikke zoenen email vanuit Madrid waarna hij vanavond sms’de:

Je ‘Miepie-truk’ heeft gelopen. Tot zondag!

Wie volgt?? Tot zondag!!


De omgeving van zondag 02:00 uur
Wie wil hier nou niet lopen?

>